Vastattu

Ohjelma tallentumassa, vaikka ei ole tallennussääntöä

  • 29 March 2023
  • 16 kommenttia
  • 310 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Ohjelmaoppaassani on merkitty jatkuvaksi tallenteeksi tänään 29.3.2023 TV2:lla klo 22.50 tuleva Lentopallon Mestarienliigan ottelu, se näkyy myös listalla Tulevat. Ihmetystä herättää se, etten ole tätä ohjelmaa koskaan tallentanut eikä se näy myöskään Tallennussäännöt-listallani. Tällaista on viime aikoina tapahtunut muutaman kerran, että joku ohjelma tallentuu “itsestään”.  Mistähän tällainen voisi johtua? Annan sen olla ja seuraan, tallentuuko se.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Snouppi 2 January 2024, 12:31

Katso alkuperäinen viesti

16 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Mulle käynyt vastaavasti, eli mulle on tallentunut mm. Sohvaperunat vaikka en ole moista koskaan seurannut saati antanut käskyä tallentaa. Minä poistin mokoman tallenteen.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +7

Onko teillä ongelmat alkanut nyt viikon sisään? Tuo kellojen siirtäminen (26.3.2023) saattaa aina vähäksi aikaa sekoittaa tallentamista palvelussa. 🤔

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

En nyt tarkkaan muista, milloin nämä virhetallennukset ovat alkaneet, mutta saattaa olla, että kellojen siirtämisen jälkeen. Ei tällaista kuitenkaan ole sattunut aikaisempien kellojen siirtojen jälkeen. Oma virhetallenteeni näkyy nyt siellä kansiossa, mihin se näytti etukäteen tallentuvan. 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +7

Kyllä tuo hieman nyt kuulostaisi, että voisi tuohon kellojen siirtämiseen nyt liittyä. Jos ongelma on tuosta johtuva, niin parin viikon - kuukauden sisään pitäisi ongelma korjaantua itsekseen. 👍

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Huomasin ohjelmaoppaassa seuraavan omituisuuden:

sunnuntaina 24.12.2023 National Geographic -kanavalla tulee Eurooppa ylhäältä päin -sarjan jaksoja noin 12 tunnin ajan jatkuen maanantain 25.12. 2023 puolelle. Tämä sarja on minulla jatkuvassa tallennuksessa eli tallennussääntö toimii oikein. Maanantaina 25.12.2023 samoihin aikoihin tulee paljon jaksoja sarjasta Hauskimmat eläinvideot, mitkä jatkuvat tiistain 26.12.2023 puolelle ja tätä sarjaa en tallenna. Kuitenkin jostakin ihmeellisestä syystä osa näistä näyttäisi tallentuvan:

Miksiköhän näin tapahtuu?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Onkohan tuo ollut kuitenkin joskus tallennuksessa, että olisi voinut jäädä kummittelemaan? 🤔

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

En ole koskaan tallentanut sarjaa Hauskimmat eläinvideot.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

Käy elisaviihde.fi portaalin kautta katsomassa tallennussääntöjä, löytyisikö sieltä selitystä?

 

Kannattaa muidenkin käydä silloin tällöin tyhjentämässä turhia jatkuvan tallennuksen sääntöjä. Nopeuttaa boxin toimintaakin kun sen ei tarvitse ohjelmaoppaassa kelata joka ikinen kerta jotain vanhoja sääntöjä.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Jos joku sääntö nappaa ohjelman, niin senhän sääntö (oikea, tai vahingossa toimiva) näkyy kun ko. ohjelma on avattu Elisa Viihteen appissa/sivustolla? Eli jos näkyy "Muokkaa sääntöä" on näkyvissä.

Meinaan jos on paljon sääntöjä ja paljon käytetty jokerimerkkejä, niin voi olla vaikea kaikkien sääntöjen listalta löytää.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Tallennusoppaasta ei löydy selitystä ja mikä selittäisi sen, että osa jaksoista näyttäisi tallentuvan, mutta osa ei? Kun klikkaat itse ohjelmaa, tätä tallennussääntöä ei näy eli ei tallennu. Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, en ole tätä Hauskimmat eläinvideot -ohjelmaa tallentanut koskaan. Tallennussääntöjen poistaminenkin on tehty niin hankalaksi, kun poistat tallennussäännön, joudut aina listan alkuun ja selaamaan uudelleen. Olen tästä asiasta laittanut palautetta jo kauan sitten, mutta tätä ongelmaa ei vain saada korjatuksi. Miksi aina oletetaan, että asiakas tekee jotakin väärin? Eikö vika voi olla myös tallennusohjelmassa?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Juuri tuota hain takaa. Eli jos ei tosiaan ole sitä tallennussääntöä ko. ohjelmien kohdalla näy, niin kyllä se Elisan puolelle silloin kuuluu se vika.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Minulla on jatkuva tallennus sarjasta Eurooppa ylhäältä. Nyt tähän kansioon oli tallentunut ti 26.12.2023 alkuyöstä kolme näitä Hauskimmat eläinvideot jaksoa, mistä tuolla aikaisemmin kirjoitin. Vika on siis Elisan päässä. Hauskimmat eläinvideot -sarjaa en ole koskaan tallentanut millään lailla.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Kävin tilannetta läpi ja vaikuttaisi siltä, että ongelma on korjaantunut. Tarkistatko näkyykö siulla vielä kyseinen ohjelma tallennuksessa eli samalla tapaa kuin kuvassa?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Ongelma näyttää korjaantuneen, koska la 6.1.2024 National Geographic -kanavalla klo 8 tuleva Hauskimmat eläinvideot ei näytä tallentuvan. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Miten tämä selitetään? En ole koskaan tallentanut ohjelmaa Albert Lin ja kadotetut kaupungit. Nyt näyttäisi toinen kahdesta ohjelmasta olevan jatkuva tallenne, mutta toinen ei. Kun klikkaa tuota punatäpläistä, se ei kuitenkaan ole tallentumassa eli kysymys on, mistä nuo punaiset täplät tulevat?

Aika on 14.1.2024 klo 9.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Ja taas on tällainen tallentumassa 12.2.2024, vaikka ei ole tallennussääntöä:

ja miten on ymmärrettävissä 5 minuutin aikaero? Ohjelmia enemmän klikatessa tallennussääntöä ei näy ja ensimmäisen klo 8.55 alkavaksi merkityn kesto on 65 minuuttia ja klo 9.00 alkavaksi merkityn kesto on 60 minuuttia. Ovat nämä näitä Elisa Viihteen ihmeellisyyksiä, joille ei löydy syytä?

Osallistu keskusteluun