Vastattu

Ohjelmaoppaan tiedot 30.10.2022 National Geographicilla ja Foxilla

  • 28 October 2022
  • 7 kommenttia
  • 116 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Ohjelmaoppaan tiedot ovat aika mielenkiintoisen näköiset: aamuyöllä samat ohjelmat toistuvat kymmeniä kertoja, kuin katsoo ohjelmaopasta tietokoneella.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 28 October 2022, 15:30

Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Tässä vielä kuvakaappaus ongelmasta:

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Tähän itse asiassa löytyy järjellinen selitys 😅 ongelman juurisyy löytyy kellojen siirrosta mikä tapahtuu nyt tulevana lauantain ja sunnuntain välisenä yönä sunnuntain puolella, eli 30.10.2022. Näissä ohjelmissa siirtoa ei ole huomioitu niin että pystyisimme tämän turvallisesti korjaamaan ilman että lähetykset tai tallenteet menisivät rikki, joten tämän kanssa pitää harmillisesti nyt vain elää. Sama ongelma on sekä kesä- että talviaikaan siirtyessä, kahtena päivänä vuodessa. 🙂

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Kiitos tiedosta, täytyypä muistaa keväällä, kun siirrytään kesäaikaan.

Käyttäjätaso 1

Ainakin FOXilla on vieläkin (31.10.) tulevien päivien ohjelmatiedoissa tunnin virhe.

Puhelinsovelluksessa oli ihan sama homma. Hyvä, että selitys kuitenkin löytyi ja taas yksi syy lisää, miksi kellonaikojen siirtelystä pitäisi päästä eroon.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Kumma, että aina kellojen siirtelyn aikaan näiden samojen kanavien EPG tiedot ovat ‘persiillään’.

Saattaa tietenkin johtua siitäkin, että USAssa kelloja siirretään marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna, kun taas EUssa siirto tapahtuu lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Amerikkalaistausta näkyy...

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Puhelinsovelluksessa oli ihan sama homma. Hyvä, että selitys kuitenkin löytyi ja taas yksi syy lisää, miksi kellonaikojen siirtelystä pitäisi päästä eroon.

Niin pitäisi. Mutta EUvostoliitossa kestää kaikki. Kun WC-paperin laatua vaihdetaan Brysselissä, pidetään varmaan huippukokous, ja tilataan ne Kiinasta tai Venäjältä, kunnes iskee paniikki. Sitten taas kokoustetaan, kun ehditään.

Kellojen siirtely ei ole usean EU maan listalla korkealla. On odotettava että puheenjohtajuus on Suomella, eikä sittenkään tapahdu asialle oikeasti mitään.

Joten laitan tähän muistiin, että sanoinpas perhana (jollei venäjän diktaattori ei ole tuhonnut tätä palleroista, tai Elisa vaihtanut taas keskustelun alustaa), jotta vuonna 2032 kellonaikoja siirrellään edelleen, puhutaan siitä että EU:ssa harkitaan kellonajan siirtelyn lopettamisesta, Saksa harkitsee raskaampaa tukea Ukrainalle jne.

Osallistu keskusteluun