Vastattu

Ohjelmatiedot TV1 la 17.4.2021

  • 16 April 2021
  • 4 kommenttia
  • 116 katselukerrat

Käyttäjätaso 6

Voisiko Elisa korjata TV1:n EPG-ohjelmatiedot lauantain 17.4.2021 iltapäivälle, nyt ovat vielä väärin, kiitos!

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 19 April 2021, 08:39

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6

Hei, tiedot ovat edelleen väärin. Esim. Nuori Morse ja Flinkkilä & Kellomäki ovat kahteen kertaan eri aikoina. Tallennan nämä Morset ja sen vuoksi olisi tärkeää, että kellonaika olisi oikein.

Käyttäjätaso 6

Esim. YLEn sivuilla, Iltapulussa ja päivän Hesarissa tiedot ovat oikein, mutta Elisa Viihteen sivuilla tiedot ovat edelleen aivan sekaisin. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Taisi nyt nuo Britannian kuninkaallisten hautajaisten lähetykset nyt tosiaan sotkea ohjelmaoppaan lauantain osalta. :thinking: 

Tässä vaikuttaisi olevan kyse ihan Viihteen ominaisuudesta. Kun viimehetkellä ohjelman ajankohtaan tulee päivitys, käy juuri näin että sekä vanha ja uusi ajankohta näkyy ohjelmaoppaassa. Kun kellonaika muuttuu, näkyy tuo meille ihan uutena ohjelmana, eikä vain ajankohdan muutoksena - tämä johtaa siihen että ohjelma näkyy kahtena. Jos näin ei olisi, tarkoittaisi pienikin muutos ohjelmassa aina sitä, että tallennus katoaa kuin tuhka tuuleen, sen sijaan että mahdollisesti osa ohjelmasta jäisi tallentumatta.

Kehitystyö näiden asioiden osalta jatkuu! Kuitenkin tällä hetkellä jos haluaa varmistaa, että ohjelma tulee aivan varmasti talteen, kannattaa klikata tallennukseen molemmat maininnat kyseisestä ohjelmasta. :slight_smile:  Vaikea juttu ehdottomasti, mutta toivottavasti tämä hieman avasi tilannetta!

Käyttäjätaso 7

Jos ohjelmiin tulee muutos , joka korvaa kokonaan mahdollisesti tallentumaan laitetun ohjelman , niin on typerää säilyttää se vanha tallennuspyyntö , kun kyseistä ohjelmaa ei edes lähetetä.