Pitkään jatkunut yhteysongelma

  • 8 June 2022
  • 3 kommenttia
  • 88 katselukerrat

Hei, minulla on Elisan ZTE 5G Model:MC801A reititin ja siihen kans kunnon 5G 600M liittymä eli pitäisi ladata ja pyöriä suht.ok mutta minulla on pitkään jatkunut ongelma tämän reitittimen kanssa. Eli reititin toimii ja pyörii normaalisti kun kyseessä on netflixit, verkkosivut yms tälläisen ns kevyemmät asiat. Mutta kun koittaa pelata esimerkiksi pelejä esim CS:GO, Overwatch tai vastaavaa niin peli voi hetken pyöriä ilman mitään ongelmaa mutta sen jälkeen se lyö itsensä kiinni valot palavat vielä normaalisti noin 5min kunnes Network valo menee punaiseksi eikä pelaa enää. Ainut tapa miten netin saa takaisin toimimaan on että irrottaa virtapiuha ja laittaa takaisin. Myös on koitettu laittaa tehdasasetukset yms vastaavat uudestaan boxiin mitä on neuvotta palvelusta ja myös netistä mutta ei mitään muutosta. Olisi jotain toimivuutta kiva saada. Kumminkin reitittimestä maksettu n. 400€ ja liittymästä vähän päälle 30€/kk ettei turhasta kumminkaan tarvi maksaa. Ongelma ollut siis noin par kk. Kiitos avusta jo etukäteen.

 


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Ongelma ollut siis noin par kk. Kiitos avusta jo etukäteen.

Et ole yksin ongelman kanssa.

https://yhteiso.elisa.fi/mobiililaajakaista-8/cs-go-virallisiin-palvelimiin-ei-saatu-yhteyttae-519559/index12.html

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2

Tuo on eri onglema kuin ketjun aloittajan, että laite heittää punaiselle. Muilla on ollut ongelmaa yhteyden saamiseksi pelipalvelimeen, mutta ei modeemit ole heittäneet yhteyttä "punaiselle".

Käyttäjätaso 7

Tuo on eri onglema kuin ketjun aloittajan, että laite heittää punaiselle. Muilla on ollut ongelmaa yhteyden saamiseksi pelipalvelimeen, mutta ei modeemit ole heittäneet yhteyttä "punaiselle".

No kappas vaan.

Noissa ZTE:n vekottimissa on ollut monenlaista vikaa eli luotettavuus on kehno.

Osallistu keskusteluun