Vastattu

Poista päällekkäiset (Elisa Viihde)


Elusa Viihteen Poista päällekkäiset -toimintoa on korjattava ja kehitettävä. Olen pulassa sen kanssa ja minulla on läjäpäin (satoja) ohjelmia, joita tämä ominaisuus luulee samoiksi ohjelmiksi, mutta ne ovat kaikki eri jaksoja.

Esim. Hittimittarin kaikkia jaksoja tämä ominaisuus luuli samoiksi, vaikka kaikki jaksot olivat tietenkin eri jaksoja.

Joitain se kuitenkin ilmoittaa oikein, mutta vain joitain.

Suurimman osan samoista ohjelmista se vain sivuuttaa, eikä huomaa niitä päällekkäisyyksiä, tai sitten se luulee samoiksi eri ohjelmia ja jaksoja.

Voitteko poistaa tämän virheellisesti toimivan ominaisuuden? Miksi te pidätte tuotannossa virheellisesti toimivaa ominaisuutta käyttäjien riesana?

Joku on tämän joskus kyhännyt nopeasti ja sitten lopputulos tämä!

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 12 October 2021, 13:33

Katso alkuperäinen viesti

11 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Ihan totta, päällekkäisten tallenteiden poisto ei täydellinen ole, mutta ainakin omassa käytössäni se suurimman osan tunnistaa ihan oikein, virheitäkin toki seasta löytyy satunnaisesti. Näkisin kuitenkin, että nykyiselläänkin se on varsin näppärä ja nopeuttaa kovasti hommaa joka muuten olisi täysin manuaalista työtä. Kehitystyö jatkuu! :slight_smile:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Minulla on tallennettuna useita sarjoja, joissa melkein kaikki jaksot tulkitaan tupliksi ja ne roikkuvat jatkuvasti Poista päällekkäiset -listalla. Esimerkkeinä voin mainita:

Saaristolaislääkäri TV1

Eurooppa ylhäältä päin National Geographic

Elämä käännekohdassa Yle Teema & Fem

Efter nio Yle Teema & Fem

Kesäkonsertti Schönbrunnissa Yle Teema & Fem

Näistä olen lähettänyt kuvakaappauksia, mutta siellä vain ovat

Listallani on noin 60 päällekkäisiksi tulkittuja ei-päällekkäisiä ohjelmia eli paljon olisi Elisalla tehtävää.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Jatkan edelliseen kommenttiini, että Yle Teema & Femillä tulee Sarja nimeltä Toivomus. Se tulee kolmeen kertaan eivätkä ne tule Poista päällekkäiset -kansioon eli se siinä systeemi toimii väärinpäin eli ei ehdota jaksoja tupliksi.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

@Hanni Kiitos palautteesta, vein nämä tiedot eteenpäin.

Käyttäjätaso 3

Ääni ja vaatimus minultakin sille, että toiminnallisuus on viimeinkin yli vuoden odottelun jälkeen saatava korjattua!!!

Kyllähän se toimii ihan OK useimmiten, mutta kun tavoitteena on kuitenkin pitää päällekäisten lista “tyhjänä” , ärsyttää ihan valtavasti kun kuukausien ja vuosien ja satojen tai tuhansien tallennusten jäljillä sille jää roikkumaan noita vääriä tuplia. Jos ei tunnistusta saada korjattua niin vähintään joku ruksi jolla tämän väärän havainnoin saa PIILOTETTUA sotkemasta.

Ps. ei toki ole Elisan vika, mutta ihmetyttää että kun esimerkiksi maailman jok ikisellä miljardilla kirjalla on oma uniikki ISBN-numero, niin miksi ei sitten vaikkapa Frendien jokaisella jaksolla .. ?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Minullakin on melkein sata ei-tuplatallennetta Kohta Poistuvien kansiossa ja niitä saa jatkuvasti olla käymässä läpi. On aika työlästä, että käyttäjän pitää itse käydä niitä tällä palstalla ilmoittelemassa eivätkä ne silti häviä listalta pois. Mm. Unelma-asunto auringon alta, Kova laki, Efter nio, Elämä käännekohdassa ja Saaristolaislääkäri ovat omalla kohdallani esimerkkejä sarjoista, missä järjestelmä luulee useiden jaksojen olevan tuplia, vaikkeivät sitä olekaan. Pysyvät listalla, kunnes ehdin ne katsoa ja poistaa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Ymmärrän @Hanni harmin hyvin :slight_frown:  pahoittelut että tästä on ylimääräistä vaivaa. Kiitos kuitenkin palautteestasi, pyritään tottakai kehittämään palvelua niin että se olisi entistä fiksumpi ja ehompi tulevaisuudessa.

Vähän vanha on tämä lanka, mutta ongelma on edelleen olemassa. Kummallista on myös että tabletilla ja PC:llä päällekkäisiä selatessa tulee esille eri tallenteet päällekkäisinä!

Kun ottaa esille normaalin tallennekansion, laittaa tallenteet nimen mukaan järjestykseen, löytyy todella paljon tuplia, joita ei tuo päällekkäisten etsintä ominaisuus löydä.

KORJATKAA IHMEESSÄ TÄMÄ VIKA!

Hyödyllinen ominaisuus näiden tuplien etsimiseen olisi myös vapaa sana haku, esim jos haluaa löytää kaikki Bondit, voisi hakuun laittaa vaan “007”. Nythän tuo maaginen numerosarja on osassa leffoja nimen keskellä, joten ne jää tuolla “nimen mukaan järjestykseen” haulla löytymättä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

PC:llä selatessa kaikki “tuplat” eivät edes näy, mutta kännykässä näkyvät. Tämäkin on omituista.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

… Onneksi voi poistaa omia viestejään… eiku ..

Tämä ketju on käyty 2-1 vuotta sitten ja edelleen samat ongelmat vaivaavat. Ei  voi olla niin vaikeaa kehittää algoritmi tunnistamaan päälleikkäiset tallennukset. Jonkin verran tallennuksissa tapahtuu sitäkin, että tallennetaan on ihan väärä ohjelma väärällä  nimellä tai oikea ohjelma alkaa vasta tallennusajan puolivälistä tai sen jälkeen.
Tietokoneella ei pääse päällekkäisten tallenteiden sivuille 2, 3 jne. vaan sitten pitää ottaa puhelin käyttöön. Miksi näin; pääseehän muissakin kategorioissa muille sivuille.

Osallistu keskusteluun