Tallenteiden katseltavuus ja jumiutuminen jemmaan

  • 23 December 2022
  • 3 kommenttia
  • 90 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Enpäs löytänyt tälläistä kenenkään nostaneen paria viimeaikaista ominaisuutta. Joten kysäistään tietämättömänä, jos .

 

Elisa Viihteen puhelinappista on kadonnut ns. 5min kelaus eteenpäin parin viime päivityksen jälkeen. Edellisessä päivityksessä jossain vielä tuo oli jossain tallenteissa, joissain taas ei. Uuden päivityksen jälkeen.

 

Toinen hienon hieno ominaisuus on etteivät suurin osa tallenteista menevät tallennekansioon (tai sinne nykyiseen “hallitse tallenteita”-kansioon) ja jotkut taas jäävät “jumiin” uusimmat tallenteet kansioon. Tällä hetkellä uusimmissa tallenteissa on jumissa muutama jatkuvassa tallennuksessa olevaa sarjaa (yksi tullut Foxilta, yksi JIM:ltä, yksi Subilta - tallennuskavalla ei siis ole väliä) jne. Tallenne kansiossa näyttäisi olevan tällä hetkellä 111 katsomatonta tallennetta, mutta 3. sivulla tuossa loistavassa ja loogisessa kansirakenteessa on kaksi tallennetta tuolla kolmannella sivulla. Jos siis 50 tallennetta näkyy sivulla ja kolmannella sivulla on kaksi, pitäisi katsomattomia tallenteita olla lyhyen tai pitkän matikan käyneen mieleessä tällöin 102, ei 111. Vaan jälkimmäinen on se oikea lukema, kun katsoo jumiin jääneitä tallenteita uusimmista tallenteista. Missä siis vika?

 

Ja kun vauhtiin on  päästy, haukuttakoon samoilla näpytyksillä se riemuidiootti, joka on keksinyt osiot “selaa tallenteita” ja “hallitse tallenteita”. Ensimmäinen on täysin epälooginen, toimimaton ja suorastaan surkeaakin surkea keksintö. Tuon kehittäminen on varmasti jonkun sellaisen idea, jonka mielestä vaikkapa mindmap on maailman parhaita asioita kirjaamaan ideoita ylös, ja jolle Salatut elimet on parasta, mitä telkkari eetteriin suoltaa. Tuo henkilö jääköön ilman joululahjoja, jopa risuja, ja syököön joulupöydässä pelkkää mädättynyttä lipeäkalaa niin kauan, että oksennus on ainoa riemu joulussa.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

Minulla näkyy tuolla huonolla puolella yksi tallenne “jatka katsomista” -osiossa (joka muuten törröttää ihan ensimmäisenä listana), vaikka olen sen jo poistanut ja se löytyy roskakorista (tallennuksessa oli tilalla jääkiekkoa, joten selasin tallenteen vain puoleen väliin).

Eli tuo lasten selaus-osio laskee vissiin nuo poistetutkin tallenteet listoilleen. Olisiko siinä syy miksi luvut eivät sinulla täsmää?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

@Pelisilmaton Kiitos palautteesta ja viedään eteenpäin. 👍 Tarkistatko vielä onko tilanne lukeman kanssa niin kuin wasd789 kertoili.

Käyttäjätaso 1

@Pelisilmaton Kiitos palautteesta ja viedään eteenpäin. 👍 Tarkistatko vielä onko tilanne lukeman kanssa niin kuin wasd789 kertoili.

Mielestäni poistetut tallenteet ovat poistuneet, yhtä eilen poistamaani tallennetta lukuun ottamatta, kuten wasd789 ylempänä mainitsi. 

 

Mutta esim. viime viikolla FOXilta tuleva jatkuvassa talenteessa olevan ohjelma näkyy uusimmissa tallenteissa, vaan ei “selaa tallenteita” -osiossa. Senkin tiedän, että jos katson tuota puoleen väliin, ilmestyy se myös mobiissa ja netin sovelluksessa “jatka katsomista” -osioon.

 

Melko jännähkö ominaisuus tuo uuden “selaa tallenteita”-osion toiminnallisuus. Käyttö, kun vailla logiikkaa ja toiminnallisuutta. Vaikuttaa siltä, että koodarit ovat tehneet tuon vain koodaamisen ilosta, tuskin ihmisten kiusaksi, mutta lähelle sitä.

Osallistu keskusteluun