Viihde-premium

  • 3 February 2021
  • 7 kommenttia
  • 219 katselukerrat

Liityin juuri omayhteisöön ja heti sain vastauksen ongelmaan. Loistavaa!! Sain myös tänään tarjouksen premiumin 6 kk: n ilmaisesta käytöstä ja sen jälkeen 5 euron lisämaksusta. Nyt kysyisin, loppuuko nykyinen viihdekäyttö tuolloin, ja jos ei lopu, niin kannattaako pysyä vanhassa halvemmalla hinnalla?


7 kommenttia

Itse tiedustelin samaa Elisalaisilta viime vuoden puolella ja silloin sain vastaukseksi, että nykyinen viihdetilaus loppuu kun otat Premiumin käyttöön ja takaisin ei voi palata. Tallenteet ym. siirtyy vaihdon myötä.

Kannattaa lukea muiden kokemuksia ja tehdä ratkaisu vasta sitten. Itse en ole vielä siirtymässä täällä palstalla lukemani perusteella. Premiumissa tuntuu olevan enemmän ongelmia kuin vanhoilla laitteilla ja käyttöliittymä on minusta huonompi.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Moikka @Martinus ja tervetuloa OmaYhteisöön. 

Olitko jo päätöstä tehnyt Elisa Viihteen päivittämisen suhteen? :) 

No en, kun nykyinen riittää minulle. Ajattelin, että jos tämä nykyinen poistuu lähiaikoina käytöstä ja on pakko siirtyä preniumiin, niin voisi käyttää tämän tarjouksen alta pois. Toivottavasti nykyinen säilyy?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

No ainakin toistaiseksi säilyy. Jos jotain muutoksia on jossain kohti tulossa niin näistä kyllä hyvissä ajoin tiedotetaan. :) 

Käyttäjätaso 2

Voin suositella omasta puolesta päivittämään! Ennemmin tai myöhemmin se kuitenkin on edessä, miksi ei ennemmin. Elisa Viihde premium laite kykenee 4k-kuvaan eli varmaan ainakin 8 vuotta on käyttöikää 👌

Käyttäjätaso 4

No ainakin toistaiseksi säilyy. Jos jotain muutoksia on jossain kohti tulossa niin näistä kyllä hyvissä ajoin tiedotetaan. :) 

 

reps !

Oma kokemus premiumista on pelkästään positiivinen, boksi toimii kuin junan vessa (ei ainuttakaan kaatumista vajaassa vuodessa) ja mainoksia skipattaessa siirtymä tapahtuu heti, ei sekuntien päästä kuten vanhalla boksilla. Lisänä bluetooth kaukosäädin eli ei tarvitse sihdata vaan voi käyttää vaikka peiton alla. 

Ainoa miinus oli löytää oikea asetus jotta huulisynkka toimii, oli aluksi hukassa uudella telkkarilla, vanhassa telkkarissa ei ole tarvinnut asetuksiin koskea.

Osallistu keskusteluun