Vastattu

Wifi yhteys ei toimi, vaikka laite kytketty

  • 19 June 2022
  • 3 kommenttia
  • 383 katselukerrat

Mikä avuksi? TV, Android, on itsekseen lopettanut yhteyden Mtv3 Katsomoon ym, vaatii ohjelman päivitystä. Kuitenkaan en pääse päivittämään, kun ilmoittaa ettei ole Wifi yhteyttä (langaton). Laite on luitenkin kytketty. Suljin reitittimen, yhdistin uudelleen jne., mutta ei auta. Wifi toimii tietokoneessa kuitenkin. 🙄 Osaisiko joku viisas neuvoa, kun itseltä loppuu tekninen osaaminen tähän. Soittopyyntö menee viikon päähän Elisalla. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kv36 20 June 2022, 06:32

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Oletko jo sammuttanut tv:n? Siis kunnolla, eli vaatinee myös virtajohdon tuuletuksen.

TV:n ongelmaltahan tuo vaikuttaa, jo tietokone toimii wifissä. Ja siihen en välttämättä Elisan maksullista atk-tukea kutsuisi hätiin.

Kiitos vinkistä. Kyllä olen sammuttanut. Tv toimi kuitenkin Spotify, joten joku yhteys toimii. Poistin Googlen storen tehdasasetuksille, koska se ei toiminut. Löysin sieltä mtv kstsomon ja sain päivitettyä sen. Kokonaisongelma ei ratkennut, mutta nyt on katsomo päivitetty ja pääsen katsomaan sitä. Juu, en ottaisi maksullista Elisan gurua. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Hei @Älyhukassa ja tervetuloa OmaYhteisöön! Jos TV herjailee wifistä vaikkakin yhteys TV:ssä toimii, niin voisi tuon nettiä jakavan reitittimen/modeemin kertaalleen nollata. Kannattaa kuitenkin ennen nollausta hieman perehtyä vaatiiko laite käyttöönottoa vai lähteekö suoriltaan taas toimintaan ja lisäksi jos asetuksia on muokattu niin nehän palautuvat oletuksille myös. Kuulostaa miun korvaan, että tieto ei ihan täysin telkkarin ja reitittimen/modeemin välillä kulje niin siksi tuota suosittelen.