Kysymys

Yle Areena ei toimi

  • 19 helmikuu 2021
  • 3 kommenttia
  • 62 katselukerrat

Yle Areena ei toimi kello 21 jälkeen kuin ajoittain.
Olen laittanut tästä jo pari kommenttia tänne, mutta en löytänyt vanhoja viestejä.

 


3 kommenttia

Luulin että Elisa olisi rakentanut jonkinlaisen gatewayn Yle Areenaan. Pari päivää sitten katsomani ohjelma katkesi juuri ennen loppua ilmoitukseen että nauhoitus loppui. Sehön tarkoittaa että Yle Areenan ohjelmat on talletetttu aivan samalla tavalla kuin muutkin nauhoitukset.

Se selittää myös miksi Elisa Viihteen kautta Yle Areenan haku on erilainen kuin Ylellä.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Moi @Kalervo H! Onko nämä ongelmat Areenan kanssa edelleen jatkuneet? :slight_smile: Yle Areenan sisällöt tulee suoraan Yleltä, me ei niitä erikseen tallennella tai muuta. Digiboksin Areena-sovellus on toki hieman erilainen kuin vaikkapa Areenan nettisivut, joten hakukin hieman erilainen on. :thinking:

Kyllä jatkuu. Päiväaikaan tuntuu toimivan, tosin olen kokeillut vain muutaman kerran. Sen sijaan iltaisin, etenkin 21:n jälkeen toimii ehkä 50%:n todennäköisyydellä. Purkki on kiinni Ethernetillä. Samaan aikaan kun kokeilee tietokoneella Ylen kautta, niin ei minkäänlaisia pulmia.

Oletko aivan varma, että kun katson Yle Areenaa Elisa Viihteen kautta, että signaali tulee suoraan Yleltä? Misä tuo mainitsemani ‘nauhoitus loppui’ tuli?

Yle Areenan haku Elisa Viihteen kautta on luku sinänsä. Jos hakuun laittaa MOT tulee yli 80 vastausta, joista yli 80 ei liity mitenkään MOT-ohjelmaan.

Jos hakuun laittaa fall, niin tulee 8 vastausta joista yhdestä löytyy fall.

Joissain ajankohtaisohjelmissa näkyy ikäänkuin alihakemistoina vuodet, joissain taas ei. 

Osallistu keskusteluun