Vastattu

Cmore

  • 10 October 2021
  • 3 kommenttia
  • 198 katselukerrat

Hei,

 

Olen jo vuosia miettinyt, että mikä ihme siinä on että Elisa on ainoa jonka boxissa ei onnistu kirjautumaan muilla cmoren tunnuksilla? Tiesin tämän vanhan boxin aikaan, mutta minulle alettiin kauppaamaan tätä uutta boxia jolloin olin vielä dnan asiakas. Minulle kaupattiin se myös sillä ajatuksella, että tässä uudessa boxissa on mahdollista kirjautua cmoreen muilla kun Elisan tunnuksilla. Noh, pettymys oli melko suuri kun ei näin ollutkaan. Sain hyvitystä tästä virheellisestä tiedosta, kiitos siitä. Mutta eikö olisi jo aika tämänkin suhteen ottaa askel eteenpäin? Olen nyt esim.voittanut Cmorelta puolivuotta ilmaiseksi palvelun. Suoraan sanoen hanurista, kun joudun pelleilemään Chromecastin kanssa tämän ongelman takia. Sillon kun tätä virhettä selvittelin, en saanut oikeen yhdeltäkään mitään kunnollista selitystä mistä tämä johtuu? Sopimusasia? Haluaako Elisa itse pitää palvelun omanaan? On vähän nuijaa että en voisi katsoa Cmorea muualla kuin kotisohvalla, koska olisi sidottu yhteen boxiin. Cmoren kampanjoitakaan ei pysty hyödyntämään kun teiltä ostettuna se on aina sama hinta eikä silloin tee mieli ostaa näin rajoittunutta pakettia kalliimmalla. Tästä on muitakin kyselyitä ollut, toivoisin todella että tähän tulisi piankin muutos!

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 11 October 2021, 09:42

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Moi @Hefelius ja tervetuloa OmaYhteisöön! :relaxed:

Näin tämä tosiaan edelleen toimii, että Elisa Viihteessä CMore toimii vain, jos tilaus on tehty Elisan kautta. Samalla tavalla toimii nykyisin myös mm. HBO, toisaalta moni muu palvelu toimii niin että tilaus tehdään suoraan palveluntarjoajalta (esim. Ruutu+ ja Netflix) ja sitten vain tunnukset syötetään Viihteeseen ja näin palvelu toimii. Sopimusasioista ja palveluntarjoajien toiveista näissä on aina pohjimmiltaan kyse.

Toki Elisankin kautta tilaamalla löytyy erilaisia (vaihtuvia) kampanjoita C Moreen, kannattaa toki näidenkin perään kysellä! :wink:

Kuulostaisi melko hassulta jos CMore toivoisi nimenomaan vain Elisan toimivan tällä tavalla(?). Paljon reissaavana ikävä kyllä itsellä painaa enemmän se, että on mahdollisuus katsoa myös tien päällä. Ja keskustelujen perusteella asiaa on miettinyt moni muukin. Mutta niinhän se on, että kaikkia ei voi miellyttää ☺️ Silti kyllä koen, että tämä on melko painava asia Elisaa ottaessa. Itse lähinnä katson pelkästään suoratoistopalveluita ja se on kasvussa koko ajan. Minä en olisi todennäköisesti ottanut sillä hetkellä, jos en olisi saanut virheellistä tietoa. Muuten kyllä boksin toimivuuteen muuten olen hyvin tyytyväinen 👍

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

C Moren sovellukseen pystyy kirjautumaan myös Elisan tunnuksilla, jolloin tuo matkallakin ollessa katselu onnistuu. Sovelluksessa on painike “Kirjaudu muilla tunnuksilla” ja sieltä Elisa vaihtoehtona löytyy. :slight_smile: Olisiko tästä apua tilanteeseen?

Kiva kuulla, että boksi on muuten toiminut kuten asiaan kuuluu!