Vastattu

Eliisa viihteen tallennusten siirto tv:oon?

  • 17 March 2021
  • 1 kommentti
  • 117 katselukerrat

Miten näen iPadiin tallentamani ohjelmat Eliisa viihteestä TV:ssa?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi jusvuori 17 March 2021, 20:11

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Miten näen iPadiin tallentamani ohjelmat Eliisa viihteestä TV:ssa?

Jos kyse on tabletilla olevasta Elisa Viihde sovelluksesta, sinulla on ainakin neljä vaihtoehtoa:

  1. Mikäli sinulla on digiboksilla varustettu Elisa Viihde tilaus, voit katsella Tabletilla tallentamasi ohjelmat digiboksilla. Löydät ne tallennettujen ohjelmien kansiosta.
  2. Mikäli sinulla on pelkkä Viihde sovellus eikä digiboksia, voit asentaa saman sovelluksen myös televisioon olettaen että sinulla on uudehko Smart TV, jonka sovelluskaupasta Elisa Viihde sovellus löytyy. Asennus tapahtuu hyvin samaan tapaan, miten asensit Elisa Viihde sovelluksen tabletille.
  3. Mikäli sinulla on pelkkä Viihde sovellus eikä digiboksia, toinen vaihtoehto on toistaa ohjelmaa tabletilla ja lähettää se AirPlay:n kautta televisioon. Tämä vaatii joko AirPlay:ta tukevan television tai televisioon kytkettävän lisälaitteen, joka tukee AirPlayta (esim Apple TV). Vaihtoehtona Applen AirPlaylle myös Googlen Chromecast on mielestäni asennettavissa iPadiin vaikka itse suosinkin Applen tuotteissa sen omia teknologioita.
  4. Mikäli mikään edellisistä ei onnistu, voit hankkia tablettiisi Applen lightning-HDMI adapterin, jolla tabletin voi kytkeä television HDMI liitäntään. Kuvanlaatuun ja adapterin hintaan en ota kantaa, joten tämän pitäisi toimia mutta omalla vastuulla…

Pointti on se, että tallenteet eivät ole siellä tabletissa vaan Elisan pilvipalvelussa. Jollain edellä mainituista neljästä tavasta saat ne näkymään televisiossa olettaen, että televiossa on niiden vaatimat ominaisuudet.