Elisa ja urheilu

  • 3 elokuu 2020
  • 6 kommenttia
  • 1061 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Elisa oikein profiloituu urheilun saralla. Ensin hukkasitte Eurosportin ja nyt lähti suomikoris. No, helmikuussa pääsee (määräaikainen sop.) tästä paskasta ja voi sijoittaa jonnekin penkkiurheilijaa arvostavaan.


6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Muutokset on aina ikäviä mutta toivotaan, että saataisiin koripallon tilalle jotain muuta seurattavaa. :) 

Käyttäjätaso 1

Niin, miksi muutokset on aina ikäviä nimenomaan Teillä?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Enpä oikein tiedä mitä tähän sanoa, joskus sopimuksia menetetään ja joskus uusia taas saadaan. Näin ne hommat vaan toimii! Ei Elisan tarjonnasta urheilu kuitenkaan lopu. :relaxed: Eurosport playerkin on pian tulossa uutena Elisa Viihteeseen! 

Käyttäjätaso 1

Eurosport player tulossa. Eurosport joka kesäkuussa menetettiin tulee nyt siis maksullisena takaisin player-mallisena. Missäköhän kohtaa tuossa asiakas voitti? Tietysti kevyempi liikkua, kun lompakko painaa vähemmän.

Ei ole koskaan liian myöhäistä korjata kaikki ja aloittaa tyhjästä)))

Sellasta se on että penkkiurheilussa on ohjelmatarjonnan vain huonontuessa ja huonontuessa alettava keskittymään enemmän siihen urheilupuoleen ja vähemmin penkkiin. Itse painelin nettiin osoitteeseen gorillasports.fi ja vein rakkaan penkkiurheilu-harrastuksen uudelle levelille hankkimalla telkkarin eteen kuntopöyrän! Sillä kun polkee samalla kun katsoo niin välillä tulee keskityttyä niin paljon enemmin omaan tekemiseen ettei välttämättä huomaa vaikka vaihtuisi ohjelma taustalla tai vaikka joku sammuttaisi koko telkkarinkin. Ja mikä parasta niin samalla kun kunto on parantunut niin on alkanut kiinnostamaan muutkin harrastukset kuin pelkkä telkkarin edessä möllöttäminen. :)

Osallistu keskusteluun