Vastattu

Elisa Viihde ilmoittaa kanavapaketin puuttumisesta

  • 30 November 2022
  • 9 kommenttia
  • 387 katselukerrat

Yllättäen Elisa viihde ilmoittaa, ettei muutamaa kanavaa voi katsoa, vaan pitäisi tilata erillinen kanavapaketti. Minulla on kuitenkin voimassa oleva sopimus ja kanavien pitäisi näkyä. Missähän vika

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Byte 30 November 2022, 18:37

Katso alkuperäinen viesti

9 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +5

Sama vika täälläkin. Ainakin maikkarin kanavat ovat hukassa (vaativat kanavapakettia) samoin kuin ohjelmatiedot kaikilta kanavilta.

Sama asia, vaatii kanavapaketin ostamista. Korjatkaa nyt tämä pois, mtv3, kutonen ja vaihtelevasti mikä sattuu kanava muka vaatii kanavapakettia. Sammutin ja laitoin päälle, ei katoa ongelma. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Jep, oikein mikään ei lataudu. Ohjelmatiedot ei lataudu sitten millään. Vaan onko tuolla väliä, jos peruskanavia alkaa menemään tilauksen taakse (itse en ole vielä päässyt niin pitkälle).

Sama täällä kanavia puuttuu

 

Käyttäjätaso 1

Meiltä puuttui Fox, Hero, Liv, Ava ja National Geographic, tein tehdasasetusten palautuksen ja nyt ei ole yhtään kanavaa eikä myöskään netin yli niitä tule eikä löydy. Ei pääse edes siihen etusivulle josta voisi mennä vaikka vuokraamoon jne.

 

Että tämmönen ilta taas.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki

Sama ongelma. Yle/maikkari toimii mut nelonen ja muut herjaa kanava paketista.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +3

https://elisa.fi/asiakastiedotteet/tiedote/?otsikko=hairio-elisa-viihde--palvelussa-30.11.-klo-1600-alkaen&id=26743524222858&tag=all


Tuolta lisätietoa yleisestä viasta.​​​​

Käyttäjätaso 1

Täytynee alkaa kirjaamaan nuo kaikki hikat ja häiriöt ja vähentää prosentuaalinen summa kuukausimaksusta joka kuukausi, alkaa olemaan mitta täysi tämmösestä paskasta maksamiseen...

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +8

Elisa Viihde -tv-palvelussamme oli keskiviikkoiltana 30.11. laaja vikatilanne, joka aiheutti häiriöitä tv:n katselussa osalla katsojista. Vikaa korjataan parhaillaan ja tällä hetkellä palvelu toimii normaalisti. Pahoittelemme asiasta aiheutunutta haittaa ja mielipahaa!

Osallistu keskusteluun