Vastattu

Elisa viihde Mini tallentaa ainakin 3-5 kertaa saman ohjelman

  • 16 January 2023
  • 2 kommenttia
  • 154 katselukerrat

Kunniamerkki +1

Miksi elisa viihde mini tallentaa ainakin 3-5 kertaa saman ohjelman jatkuvalla tallennuksella? Ja sitten kun poistat väärän ohjelman, saat odottaa taas n. viikon, ennenkuin pääset taas katsomaan sarjaa , jos ei halua jättää jaksoa välistä. Miksi ei ole roskista josta palautus kävisi kätevästi? ja roskaohjelmat voisi pysyä vaikka kaksi vuotta roskiksessa, niin pysyisi helpommin kärryillä jo katsotuista kausista ja ohjelmista;)

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Snouppi 18 January 2023, 15:40

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

@Lemmer Onko kyseessä siis uusintoja mitä se tallentaa myöhemmin mukaan vai tarkoitatko, että tismalleen saman ohjelman samoilla aikaleimoilla tulee useamman kerran? Saisitko meille kenties kuvan noista duplikaateista? Oletko käynyt elisaviihde.fi/tallenteet sivustolla hallitsemassa tallenteita. Sieltä saat aika kätevästi poistettua esimerkiksi päällekkäisiä sekä hieman säädettyä sitä minä päivinä ohjelman tallennusta tehdään.

Kunniamerkki +1

Jooo, uusintoja mitä se tallentaa myöhemmin. Nyt vasta tutustuin tähän-> elisaviihde.fi/tallenteet. Ok katselen ja opettelen lisää, vielä uusi tää elisa viihde mini palvelu. Kiitos

Osallistu keskusteluun