Vastattu

Elisa Viihde TV ohjelmien katsominen selaimella ilman tallennusta

  • 8 April 2023
  • 5 kommenttia
  • 273 katselukerrat

Hei.

Viesteissä en ole löytänyt suoraa vastausta TV- ohjelmien katsomiseen suoraan ilma tallennusta tietokoneella . Onko se jo mahdollista? Enkä ole ohjeistakaan löytänyt.

EDIT: 12.4.2023 // Muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -Snouppi

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 8 April 2023, 14:29

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Elisa Viihteen PC-käyttöliittymällä ei valitettavasri ole mahdollista katsoa suoria lähetyksiä.

Hei. Onko tämä jotenkin julkaisuoikeuksiin liittyvä syy, teknisesti se ei kai ole haastavaa?

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Olen tehnyt niin, että laittanut ohjelman tallentumaan ja sitä voi alkaa katsomaan heti tallennettuna, vaikka tallenne ei vielä ole valmis.

Olen käyttänyt vastaavaa ominaisuutta, mutten ole ymmärtänyt logiikkaa miksei ole katsottavissa suorana ilman tallennusta kun boxilla on katsottavissa. Tekninen ongelma?  Yle Areenassa katsottavissa online.

 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Jos Elisa Viihteen selain käytöstä puuttuu tekniikka/koodi esittää suoria lähetyksiä? Tuki eri kanavien suoraan näyttämiseen on jonkun ohjelmoitava jne. ennen kuin sellainen on mahdollinen. On varmasti ajateltu, että olisi turha vaiva tehdä selaimessa käytettävään koodiin moinen. En tiedä olisiko jotain rajoituksiakin.

Sen sijaan Elisa Viihteessä luonnollisesti on valmius näyttää tallenteet (jotka ovat tässä vaiheessa käsittääkseni käyneet jonkinlaisen käsittelyn). Ei pieni viive ole edes pahasta välttämättä, voi ohitella mainoskatkot (jos on riittävästi tallessa jo katseltavaa ohjelmaa).

Yle Areena onkin Ylen omaa koodia, ja tarjoavat tämän mahdollisuuden.

Osallistu keskusteluun