Elisa Viihde -TV-palvelun hinta nousee 1.6.2023

  • 23 April 2023
  • 8 kommenttia
  • 946 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Sain Elisalta postia, että viihdepalveluni hinta nousee noin 15 prosentilla kesäkuun alusta. Aika paljon nousee ja Elisa tietää, ettei palvelusta niin vaan luovuta esim. olemassa olevien tallenteiden vuoksi. Olen pettynyt tähän Elisan hintapolitiikkaan. 


8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

@Hanni  Mistä Viihteen versiosta on kyse? Onko Elisa Viihde Mini, Elisa Viihde Classic vai Elisa Viihde Premium? Itse en ole ainakaan saanut mitään tiedotetta asiasta vaikka itsellänikin on Elisa Viihde.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Minulla on käytössä tämä Elisa Viihde Classic, mikä maksaa 19,90 € kuukaudessa ja 1.6.2023 lähtien hinta on 22,99 € kuukaudessa.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

@Hanni  Elisa Viihde Classic on minullakin joskin en ole saanut mitään tietoa hinnankorotuksesta, ehkä tällä koittavat saada asiakkaat Premium-asiakkaiksi perusteella “Yhtenäistämme tuotevalikoimaamme ja hinnoitteluamme”, ei hyvä juttu ollenkaan. Tosin mulla taitaa olla määräaikainen joten ehkä siksi en ole saanut tiedotetta, jatkoin nimittäin määräaikaisuutta jo jonkin aikaa sitten.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Tarkistin niin omassa Viihteessäni, jossa muuten myös laajakaista mukana, on siis määräaikaisuus voimassa 2.1.2024 saakka joten siksi ei tullut tiedotetta.

 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +7

On totta, että Elisalta on lähtenyt Elisa Viihde Classicin (eli vanhemman Elisa Viihteen) laitteen omaaville asiakkaille hinnankorotuskirjeitä. Hinta tulee muuttumaan: 19,90e /kk → 22,99e /kk, mikä ylläolevassa keskustelussa on tuotukin ilmi. 👍

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Minulla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Pakkohan tähän hinnankorotukseen on suostua, jos haluaa Viihdettä käyttää. 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +5

Elisa Viihde Classic täälläkin ja toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Nyt alkoi Elisa Viihteen lopettaminen. Uusia tallenteita en enää arkistoi Elisalle ja kun nykyiset tallenteet on katsottu, niin tilaus loppuu siihen. 
Sovelluksia voi käyttää TV:llä tai erillisellä Android TV boksilla ilman kuukausimaksua. Tallennukset menee sitten omalle digiboksille. Olen ollut Elisa Viihteen käyttäjä yli 10 vuotta ja mitään etuja en ole koskaan saanut, lisätallennustilaa lukuun ottamatta. Minulle 22,99e/kk pelkästä tallentavasta digiboksista on jo liikaa!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Minä olen Juken kanssa samaa mieltä; olen ollut Elisa Viihteen asiakas jo vuodesta 2009 ja ainut etu on ollut, että tallennustila on nostettu 5000 tuntiin. Kun tarjotaan katsottavaksi ilmaisia elokuvia, niitäkään ei saa valita itse. Asiakkaiden ehdottamien parannusehdotusten toteuttaminen kestää kauan eivätkä ne silti toimi kunnolla (esim. tuplien poisto). 

 

Osallistu keskusteluun