Vastattu

Miksi Elisa Viihde Tizen appi 1.1.3 ei salli mm MTVn suoratoistoa

  • 13 April 2023
  • 1 kommentti
  • 93 katselukerrat

TV 2022 Samsung Tizen TV

Vain Ylen kanavat voi katsoa suorana + pari muuta.

MTV, sub, nelonen, sub, ava, Jim, frii, hero ei. 

Tallenteiden osalta appi ok mutta kun/jos antennisignaali on huono vain laittamalla kukin tallentamaan "live-tv" katselu onnistuu. 

MUTTA Ylekin toistoon laitettuna näyttää ainoastaan kyseisen ohjelmaoppaan mukaisen pätkän, toisto loppuu aina ohjelman päätyttyä. Kuin katsoisi siis tallennetta. 

Onko joku oikeudellinen juttu vai mikä tähän kaikkeen on syynä? 

Antennisignaalimme on surkea joten verkon kautta katseltu vuosia Elisan boxilla. 

Netgem 7600 toimii kyllä suoraan tv kaukosäätimelläkkin (CEC) mutta on täysin kökköä viivettä, jumimista. 

Palvelut vaan karsiutuu koko ajan.

Mm. Tallenteissa ei monikanavaääntä tai tekstitysvaihtoehtoja. 

Kuin ajatettaisiin yleisöä kohti muita suoratoistopalveluja... 

Elisa Viihde appi näköjään päivitetty 2 vuotta sitten. TV Samsung QE75Q77B 2022.

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Snouppi 14 April 2023, 11:04

Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

ÄlyTV:n Elisa Viihde -sovelluksessa on rajallisesti tuettuja toimintoja. Kaikkia kanavia sovelluksen kautta ei siis ainakaan toistaiseksi pääse näkemään, mutta kehitystä sovellukselle aktiivisesti kyllä tehdään. Pääset tutustumaan Elisa Viihde -sovelluksen tuettuihin toimintoihin eri laitteilla täältä.

Lähtökohtaisesti suosittelen käyttöä digiboksin kautta ja verkon yli. Antennisignaalin ollessa heikko, on paras jättää tuo antennijohto kytkemättä, mutta toki tässä pitää huolehtia että netti itsessään toimii ongelmitta myös digiboksille. Verkkokaapelin käyttö on suositeltavaa ja mahdollisiin pätkivyyksiin/ongelmiin liittyen lämpimästi suosittelen kääntymään meidän vikapalvelun puoleen. Vikaa on toki hyvä paikantaa ensimmäisenä omatoimisesti täältä löytyvien ohjeiden mukaan.

Mitä tulee CEC -liittyen, niin kannattanee kokeilla ajaa toisinpäin tuota, eli digiboksin kaukosäätimellä boksia sekä TV:tä. Toki on hyvä varautua siihen, että kaukosäädin ei saa kaikkia TV toimintoja ajettua jos täyttä tukea ei ole. Yleensä äänensäätö ja TV sammutus pelaa parhaiten, joka on jo yleensä riittävä arkisessa käytössä. Testaamalla kuitenkin selviää miten toimii ja palvelee.

Osallistu keskusteluun