Tallenteet jumittuvat / LG Web OS televisio

  • 17 March 2021
  • 1 kommentti
  • 115 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Hauskaa alkuiltaa,

Voisin kirjoitella tähän vielä toisen käyttökokemuksen / vikaraportin koskien Elisa Viihde sovelluksen käyttöä LG WebOS televisiossa.

Olen useamman kerran (5-6 kertaa tänä vuonna) huomannut, että erityisesti Salattuja Elämiä katsellessa tallennuksen toisto saattaa jumittua. Käytännössä siis satunnaisella hetkellä kuva pysähtyy aivan kuin kaukosäätimestä olisi painanut pause-nappia.

Jos jumituksen sattuessa kelaan 30 sekuntia taaksepäin, ohjelmaa toistetaan se 30 sekuntia ja sen jälkeen toisto jumittuu täsmälleen samaan kohtaan. Jos yritän kelata jumittuneen kohdan yli sovellus jää lataamaan maailman tappiin (myönnetään, en odottanut ihan niin pitkään). Tallenne toimii jumittuneeseen kohtaan asti, mutta siitä ei pääse yli kirveelläkään.

Yleensä tallenteen sammuttaminen ja paluu takaisin tallennettujen ohjelmien listalle ratkaisee ongelman. Tai vaihtoehtoisesti olen AirPlayannut lopun ohjelmasta televisioon kännykän Viihde sovelluksesta.

Tämä menee taas kategoriaan “tapahtuu liian usein mutta ei mitenkään järkevästi toistettavasti” joten tämän voisi heittää koodareiden backlogille. Eiköhän he siihen ratkaisun keksi.

 

PS. En jaksa uskoa, että ongelma johtui tänään Ismo Laitelasta ja Lasse Sievisestä. Varmaan olisi voinut jumittaa muunkin ohjelman kuin Salkkareiden kohdalla.


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Moi @jusvuori! Kiitos tästäkin ilmoituksesta, onpahan tuo ikävä häiriö vaikka noin harvakseltaan tapahtuukin. Viedään tietoa eteenpäin! Ja hyvä että olet löytänyt kuitenkin keinon katseluun myös vian ilmetessä, ettei ohjelma mene sitten sivu suun. :relaxed:  

Osallistu keskusteluun