Tallentuva livelähetys katkeilee Elisa Viihteen Apple TV -sovelluksessa

  • 26 October 2023
  • 5 kommenttia
  • 162 katselukerrat

Voihan itku. Lokakuussa saatiin uusi versio AppleTV:hen, mutta sen sijaan että tallenteiden ääniongelmat olisivat helpottaneet, niin ei suinkaan vaan saatiin lisää ongelmia. Nythän ei sitten enää katsella kesken tallennuksen käynnissä olevia liveohjelmia, kun toisto katkeaa aina välillä ”Videon toisto epäonnistui. Tarkista Internet-yhteyden toimivuus ja yritä hetken kuluttua uudelleen.” -ilmoitukseen. Tätä on nyt pari viikkoa esiintynyt, wifi ja Ethernet-yhteyksillä. Aiemmin ei tällaisia ongelmia ole ollut eikä näitäkään sitten tapahdu kun katsoo jo loppuneita (valmistuneita) tallennuksia. 
 

Ja mukavintahan tässä on se, että kuva- ja ääni kyllä jatkaa toimintaa ihan ongelmitta, mutta kun keskellä ruutua on sitten tämä virheilmoitus jota ei saa pois kuin kuittaamalla OK → toisto katkeaa ja pitää käynnistää uudelleen.

 

 

 

EDIT 27.10.2023 // muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki

 

Anspandeemus 6 kuukautta sitten

Kokeilin myös omalla laitteellani ja sain tuon ongelman toistettua. Itselläni tuo virheviesti tuli, kun katsoi tallennetta lähellä Live - hetkeä. Laitoin tuosta kyselyä etiäpäin ja selvitellään! 👍

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Kunniamerkki

Katsoin, siis yritin,  musikkitalon konsertin elisaviihdetallennetta  appletvllä. ääni keskeytyi jatkuvasti. YleAreenasta katsottaessa ei ongelmaa ollut. Appletv on jo tvos 17…

AppleTV:n kautta ei pysty katsomaan Elisa Viihteen tallennetta samaan aikaan kuin tallentaa sitä.

Onnistuu muilla laitteilla kyllä niin viihteen digiboksin kautta kuin Android puhelimen kautta.

Joku päivitys muutti tilanteen, aikaisemmin ko asia onnistui.

Onko kokemuksia?


EDIT 30.10.2023 // Siirretty olemassa olevaan ketjuun. -Anspandeemus

https://yhteiso.elisa.fi/apple-24/appletv-ongelma-525772

 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Kokeilin myös omalla laitteellani ja sain tuon ongelman toistettua. Itselläni tuo virheviesti tuli, kun katsoi tallennetta lähellä Live - hetkeä. Laitoin tuosta kyselyä etiäpäin ja selvitellään! 👍

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +3

Minulla on samat ogelmat minun elisa viihde sovelluksessa ja minun neljässä Apple TV laitteessa. Ylen uutisten äänisynkkaus menee pieleen ja vähänkin suositut ohjelmat, esim tanssii tähtien kanssa ei voi katsoa kun katkeilee kokoajan näin kuin aloittaja kertoi. Tätä on nyt jatkunut puoli vuotta ja nyt alkaa olemaan minun kärsivällisyys lopussa.
En siis oikeastaan voi käyttää elisa viihdettä laisinkaan ja tämä on nyt mennyt siihen pisteeseen, että luultavammin irtisanon Elisa Viihde sopimuksen, kun en pysty käyttämään sitä. 

Luultavasti ongelma on Elisan täysin riittämätön palvelin elisa viihteen käyttöön. Oma nettiliittymä on kuitenkin valokuitu jossa on nopeus upload 1000/download 1000 ja pingit todella pienet (yleensä 0ms).

Olisiko kenelläkään tietoa Telian vastaavasta palvelusta? Jos vaihtaisi siihen, niin varmasti nämä ongelmat lähtisi pois, mutta onko palvelu muuten samaa luokkaa kuin tämä Elisa Viihde?

Kunniamerkki +1

Täsmälleen sama ongelmaa täällä.

AppleTVn lisäksi samaa ongelmaa esiintyy IPadilla, Android tabletilla sekä Windows PC:llä.

IPhonella tai Android-puhelimella en ole kokeilut.

Olen kokeillut sekä LANin että Wlanin kautta niillä laitteilla jotka voi LANiin kytkeä.

Osallistu keskusteluun