Vastattu

V sport jalkapallo

  • 22 December 2021
  • 2 kommenttia
  • 305 katselukerrat

Onko ihan oikeasti todellista, että v sport jalkapallo ei sisällä kanavaa v sport suomi 1, jolla parhaillaan näytetään liigacupin peliä liverpool-leicester. Mikäli tämä pitää paikkansa irtisanon kaikki Elisan liittyvät liittymät ja tilaukset välittömästi joulun jälkeen. Kerrassaan naurettavaa! 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 23 December 2021, 10:08

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Ei valitettavasti sisällä kyseistä kanavaa. On sen verran vanha kanavapaketti-versio, ettei sisällä. Pakettiin kuuluvan sisällön määrittää palveluntarjoaja, ei jälleenmyyjä.

Kannattaa päivittää uudempaan pakettiin, jolloin saat samalla myös Viaplay-palveluun tunnukset ja näet enemmän sisältöä kuin perinteisillä TV-kanavilla näytetään. Hintaero ei montaa euroa kuukaudessa ole.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Morjes @Welhomatti:slight_smile:  sakarialanne kerkesikin tuossa jo käymään olennaisimmat läpi, jos paketin päivitys olisi ajankohtainen ratkaisu niin pistele meille vielä ihmeessä yksityisviestiä profiilin @OmaYhteisö-tiimi kautta ja katsotaan asia kuntoon. :blush: Toki nyt joulun aikaan emme juuri päivystä OmaYhteisön puolella, joten jos haluisit jo joulun pyhiksi pakettia päivitettyä niin saat nopeiten meihin yhteyden Elisan somekanavissa Facebookissa tai Twitterissä :thumbsup_tone2: