Vastattu

Viaplay Total ei aktivoidu digiboksissa

  • 26 May 2021
  • 5 kommenttia
  • 156 katselukerrat

N vko sitten tin Viaplaytotal paketin. Ei aktivoitunut viikonlopun yli ja soitin asiakaspalveluunne. Sain uuden linkin. Puhelimessa aktivoitui, mutta ei edelleenkään näy televisiossa. Missä vika? Ottanette huomioon laskutuksessa

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 27 May 2021, 13:08

Digiboksilla löytyy se Viaplay-paketti omana sovelluksenaan eli noita lähetyksiä voi sen kautta kyllä katsoa vaikkei noi V sport kanavat ole käytettävissä 🙂 Mikäli nimenomaan noita V sport -kanavia kaipaat, niin laita meille @OmaYhteisö-tiimi’lle yksityisviestiä ja katsotaan sitä kautta oisko tuolle mahdollista tehdä vielä muutoksia :) 

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Moi @Samih67 ja tervetuloa OmaYhteisöön! Aktivointi on siis mitä ilmeisimmin tehtynä onnistuneesti, hienoa! Kun kirjaudut tuonne Viaplayn ohjelmakirjastoon sisään tuolla aktivoidulla tunnuksella, saatko jonkin virheilmoituksen, vai mitä tuossa oikein tapahtuu? Huomaathan, että Viaplay Total pakettiin kuuluu kaikki Elisa Viihde Viaplay -ohjelmakirjaston sisältö, suoria kanavia ei pakettiin kuulu. :slight_smile:

Nyt en ymmärrä. Suoria kanavia ei pakettiin kuulu? Siis en voi katsoa Viaplay kanavia ” suorana” digiboksin kautta? Edes urheilua?Ohjelmakirjasto?!

Suora lainaus sivuiltanne: ”Elisa Viihde Viaplay Total -pakettiin sisältyy koko Viaplay Sport -urheilutarjonta sekä laaja valikoima leffoja ja sarjoja. Näe maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, kuten Valioliiga, Bundesliiga, Ligue 1, NHL ja KHL. Katsottavissa myös mm. Huuhkajien ottelut, amerikkalaisen jalkapallon NFL, UFC ja golfin US Open. Urheilun lisäksi pakettiin kuuluu monipuolinen leffa- ja sarjatarjonta: uusimmat Hollywood-leffat, eniten kotimaisia elokuvia, laaja valikoima kansainvälisiä menestyssarjoja sekä kaikki kotimaiset Elisa Viihde -alkuperäissarjat sekä Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat. Voit katsoa urheilua, elokuvia ja sarjoja Elisa Viihteen digiboksilta tai tietokoneella, puhelimella, tabletilla ja smart tv:llä.”

Ei mitään mainintaa ”ohjelmakirjastosta” tai siitä, että suorat kanavat eivät pakettiin kuulu.

Ja miten ihmeessä aktivointi voi mielestäsi olla onnistunut, jos en pysty katsomaan em. kanavia digiboksin kautta?!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Digiboksilla löytyy se Viaplay-paketti omana sovelluksenaan eli noita lähetyksiä voi sen kautta kyllä katsoa vaikkei noi V sport kanavat ole käytettävissä :) Mikäli nimenomaan noita V sport -kanavia kaipaat, niin laita meille @OmaYhteisö-tiimi’lle yksityisviestiä ja katsotaan sitä kautta oisko tuolle mahdollista tehdä vielä muutoksia :) 

Seuraava haaste. Minulla on kaksi boxia ja käsittääkseni näiden pitäisi olla identtiset. Toisessa ei kuitenkaan c-more pakettini toimi. Miksi?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Seuraava haaste. Minulla on kaksi boxia ja käsittääkseni näiden pitäisi olla identtiset. Toisessa ei kuitenkaan c-more pakettini toimi. Miksi?

Joo jos sulla on Elisa Viihde Tupla ja sitten tilattuna C Moren suoratoistopalvelu (ei  C More Sport tai C More Total kanavapaketti) niin sitten pitäisi kyllä näkyä molemmilla bokseilla. 

Osallistu keskusteluun