Vastattu

F1 2023 viaplay

  • 5 March 2023
  • 1 kommentti
  • 106 katselukerrat

Kysymys. Katoin tänään kisan. Kaverit ennakkostudiossa kertoivat kenen onboard kamerat käytössä. Kisa alkoi ja ei onnistunutkaan. Voi katsoo vain yhtä lähetystä kyll  mä hiffaan ett koitetaan karsia ei maksavat loiset, mutt miten mä katon kisoja? Voin katsoa vain yhtä kerralla. Mun kisakatsomo ON koostunut boxin kautta kisalähetys tabletilta ajanotto ja onboard kamera. Nyt kiinnostais tietää miten tämä onnistuu? Vai pitääkö ostaa toinen Viaplay total😳? Mielestäni maksan sen verran että sais tabletin rinnalle.. ugh.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi tontze 6 March 2023, 06:23

Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Viaplay sivuilla todetaan seuraavasti:

 

Kuinka monta suoratoistoa voin katsella samanaikaisesti?

Elisa Viihde Viaplay käyttäjätilisi on henkilökohtainen ja tällä hetkellä pystyt katsomaan elokuvia ja sarjoja kahdella (2) eri laitteella samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on kaksi streamiä käynnissä ja yrität käynnistää kolmannen, saat viestin, jossa pyydetään sulkemaan yksi niistä.

Live-urheilutapahtumaa voi seurata samanaikaisesti vain yhdeltä laitteelta kerrallaan. Et esimerkiksi voi katsoa samaa Valioliigan ottelua useammalla kuin yhdellä (1) laitteella. Voit kuitenkin silti katsoa esim. kahta eri Valioliigan ottelua kahdella (2) eri laitteella samanaikaisesti.

Mikäli suljit jo yhden ja saat edelleen saman ilmoituksen, suosittelemme avamaan sovelluksen uudelleen tai kirjautumaan uudelleen sisään. 

Jos joku muu taloudessasi haluaa katsoa elokuvia tai sarjoja silloin, kun katsot suoria lähetyksiä, voit ladata sisältöä offline-tilaan mobiililaitteille. Tämä ei koske suorien lähetyksien katselua. Lue lisää offline-tilasta täältä.

 

Ilmeisesti kyseessä on elisan mukaan sama lähetys vaikka sisältö on eri ..

Osallistu keskusteluun