Viaplayn tekstityksen koko

  • 5 October 2021
  • 6 kommenttia
  • 1957 katselukerrat

Olen aikaisemminkin kysynyt miksei Viapleyn tekstityksen kokoa voi muuttaa suuremmaksi . Jos se edellyttää jonkun tasoista ohjelman / laiteen  muokkaamista  niin sen ei pitäisi olla nykyteknologialla suurikaan  ongelma . Elisa Viihteen  lähettämissä ohjelmissa tämä on mahdollista ja muiden suoratoistopalvelujen ohjelmissa tekstitykset ovat jo selkeästi suurempia ja helpommin luettavissa  ja tämä Viapley häviää muille tässä hyvin tärkeässä ominaisuudessa . Itselläni  ei ole kun 43” TV  mutta kyllä sillä näitä muita suoratoistopalveluja pystyy vaivatta katselemaan joten täytyykö luopua Viapaysta ja ratkaista siten tämä ärsyttävä ongelma .


6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Moi @Evakonpoika! Hyvä kysymys, tällä hetkellä palvelusta ei vain tuota toivomaasi ominaisuutta löydy. Sen olen huomannut, että vaikka ominaisuus olisi näin tarkasteltuna varsin yksinkertainen kuten tässäkin tapauksessa, voi sen tekninen toteutus olla kaikkea muuta kuin helppo. Ja ihan jo sekin, että usein toivottuja parannuksia löytyy pitkä lista ja ne täytyy jotenkin priorisoida ja päättää, että mikä toteutetaan seuraavana. :slight_smile: Tämä toive on kuultu, toivottavasti saadaan osaksi Elisa Viihde Viaplayta, ennemmin tai myöhemmin. :thumbsup:

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Moi @Evakonpoika! Hyvä kysymys, tällä hetkellä palvelusta ei vain tuota toivomaasi ominaisuutta löydy. Sen olen huomannut, että vaikka ominaisuus olisi näin tarkasteltuna varsin yksinkertainen kuten tässäkin tapauksessa, voi sen tekninen toteutus olla kaikkea muuta kuin helppo. Ja ihan jo sekin, että usein toivottuja parannuksia löytyy pitkä lista ja ne täytyy jotenkin priorisoida ja päättää, että mikä toteutetaan seuraavana. :slight_smile: Tämä toive on kuultu, toivottavasti saadaan osaksi Elisa Viihde Viaplayta, ennemmin tai myöhemmin. :thumbsup:

Onkohan tähän tullut jo mitään parannusta? Itse koen, että tekstityksen kokoa pitäisi saada muutettua isommaksi ja samoin tekstityksen värin esimerkiksi keltaiseksi niin olisi paljon helpompi lukea kauempaa sohvalta tai missä nyt katsookaan Elisa Viihde Viaplayta.

Ei ole tapahtunut mitään parannusta joten Elisan operaattorit voisivat ottaa mallia HBOmax palvelusta jossa tekstityspalvelut ovat huippuluokkaa .

Tekstin koon kasvattaminen olisi kyllä todella tarpeellinen ominaisuus, ihmettelen suuresti, että Viaplayssä sitä ei ole! Katson Viaplayta usein reissussa tabletilta ja erityisesti silloin liian pieni teksti haittaa. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Tekstin koon kasvattaminen olisi kyllä todella tarpeellinen ominaisuus, ihmettelen suuresti, että Viaplayssä sitä ei ole! Katson Viaplayta usein reissussa tabletilta ja erityisesti silloin liian pieni teksti haittaa. 

Samoin tekstityksen värin vaihtaminen olisi tarpeellista. Valkoista välillä vaikea erottaa jos on vaalea tausta jossain elokuvassa tai sarjassa

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Kiitoksia palautteesta 👍 Minunkin mielestä nämä olisivat tarpeellisia ominaisuuksia. 

Osallistu keskusteluun