Boost mahdollisuus laajakaistoihin

Tuote: Netti

Muistelisin, että joskus oli mahdollista ostaa lisää kaistaa esim. päiväksi.

 

Miksi nyt ei ole mahdollisuutta tällaiseen ? Varmasti voisi toteuttaa omaelisan kautta automaattisesti toimivaksi.

Muistat aivan oikein, Saunalahdella oli tuollainen palvelu vuonna 2004, kun operaattori oli vielä itsenäinen.

IS Digitoday | Tamperelaisille 20 megan löylyt Saunaverkossa


Päivitetty idean tilaUusi ideaKeskustelu käynnissä
 
No nyt on historian siipien havinaa mutta hyvä idea joka tapauksessa. Kerääkös tämä kannatusta muilta? :)

Päivitetty idean tilaKeskustelu käynnissäSelvityksessä
 
Laitetaanpa ideaa ja kyselyä eteenpäin. :) 

Tällä olis oiva myös testata omat laitteet ja kaapeloinnit ennen nopeuden nostopäätöstä, ja varmasti houkuttelis asiakkaita nostamaan nopeuksiakin kun kokeilevat :)


Päivitetty idean tila SelvityksessäKeskustelu käynnissä
 

Sen verran ptruu että palaillaan vielä keskusteluun :sweat_smile: ollaan viety tästä palaute kyllä jo eteenpäin mietintämyssyyn, mutta mielellään kuultaisiin lisää vielä yhteisöläisiltä että millaiseen tarpeeseen tällainen palvelu osuisi itse kullakin ja olisiko tälle kuinka paljon tilausta :slight_smile:

Hyvä idea, aikoinaan paikalliselta operaattorilta sai puhelinsoitolla maksiminopeuksisen yhteyden testiin ja siitä ei tarvinnut sen enempää edes maksaa. 

Koska Elisalta ei tämmöistä maksutonta palvelua voi odottaa, miten olisi nappi, josta saa 48h ajan maksiminopeuden, jollain kohtuu hinnalla. Siis oikeasti maksiminopeus, myös lähetyksen osalta niin hekin joilla jo on nopein mahdollinen voivat hyötyä.

Toki DNA antaa kuukaudeksi kokeiltavaksi nopeamman netin, mutta täyden kuukausimaksun joutuu maksamaan, vaikka peruuttaisi. Onnistuuhan Elisallakin 14 päivää testata, kun etämyynnin kautta tilaa, mutta toki siltä ajalta joutuu täyden hinnan maksamaan.


Hm, mihin on viestin lainaus mahdollisuus kadonnut ?

 No, joka tapauksessa ajatukseni tästä lähti nimenomaan siitä että halusin kokeilla kuinka netti toimisi nopeammin laitteillani. No ei toiminut ja olisin halunnut palata vanhaan, jota ei sitten ollutkaan enää saatavilla. No onneksi vikailmoitusten kautta pari asentajan käyntiä ja saatiin koko kaista lopulta käyttöön.

 


Kyllähän tällainen lyhytaikaisluonteinenkin nopeudennostatusominaisuus tervetullut on. Aina toisinaan voipi tulla (ja on tullutkin) päiviä, joina on tarvetta vaikkapa latailla hyvin suuri tietokoneohjelmistopaketti tai useampi, kun on moiset vaikka kehittäjiensä verkkosivujen kautta diginä ostellut. Lisäksi on sitten muun muassa erinäisiä viihdesisältölatauksia, kuten ostettua korkean laadun video-, kuva- ja musiikkisisältöä, joista myös viimeisinä mainitut sisällöt paisuvat kooltaan melkoisiksi tiedostojäteiksi etenkin, kun tekninen tasokkuus on priorisoituna ja aineistot ovat tiedostotyypeiltään esimerkiksi RAW ja FLAC.


Päivitetty idean tila Keskustelu käynnissäRatkaistu muuten
 

Kiitos vielä kaikille palautteesta ja keskustelusta! Tätä on nyt pohdittu ja itse asiassa saimme tiedon että tämä palaa aika ajoin työpöydälle mietintään, mutta ei nyt tähän hätään johda toimenpiteisiin. :slight_smile: Koska meillä laajakaistat eivät ole määräaikaisia, asiakkailla on aina mahdollisuus muuttaa nopeutta helposti ylöspäin tarpeen mukaisesti, ja joko verkkokaupasta itse tilattuna tai asiakaspalvelun tai meidän puhelinmarkkinoinnin kautta muutoksella on aina myös 14 vuorokauden etämyynnin peruutusoikeus. :thumbsup_tone2:


Ja aina menee 6€


Ja ilmeisesti toinen 6€ kun palaa takaisin vanhaan nopeuteen ?


No ei kai sitä nopeutta nyt ole tarkoitus koko ajan veivata edes takaisin.


Ajatus oli sellaisesta päivän kestävästä turbonapista eikä kuukausien nopeuden muutoksesta..


Joo muistan kanssa itse aikoinaan tuon Saunalahden Turbo-palvelun kun itsellä oli ADSL ja olihan se kätevä isoihin latauksiin.


Nyt vaan tuo hitaammassa päästä oleva 100-150M valokuitu on jo sen verran nopea ja edullinen että samanlaista tarvetta ei enää oikein ole. 


Tässä vielä lisää tietoa aikaisemmin tarjolla olleesta Saunalahti Turbonapista:


Mitä jos nopeutta nostaa etämyynnin kautta ja 14 päivän aikana peruu? Tarviiko silloin tupla avausmaksua maksaa?

On kyllä kummaa avausmaksu rahastus, muualla saa sentään nopeuden noston veloituksetta ja niin se oli joskus muistaakseni Elisalla (Saunalahdella).


Veikkaan että peruminen katkaisee koko liittymän, ja sitten pitää maksaa se avausmaksu jos haluaa sen aikaisemman nopeuden takaisin?