Elisa Kirjan kuukausitilaukseen enemmän vaihtoehtoja?

Tuote: Elisa Kirja

Esimerkiksi kilpailijalla BookBeatilla on useampi vaihtoehto kk tilaukselle jossa käyttäjä voi valita hänelle sopivan paketin ja miten paljon käyttää palvelua.  Kaikille ei sovi tuo nykyinen rajaton 16,99 €/kk jotka ei paljoa käytä palvelua. Noissa vaihtoehdoissa voittaisi kaikki kun nekin jotka käyttää vähän palvelua niin voisi kans tilaa kyseistä palvelua. Pienemmät paketit on rajoitetumpia ja edullisempia kuin rajaton. Tuo nykyinen voisi säilyä ja sen rinnalle saisi halvempia vaihtoehtoja.

Uskoisin että Elisa Kirja olisi enemmän kilpailukykyisempi kun tilaukseen saa vaihtoehtoja ja käyttäjät saa vapaasti valita itselle sopivan.

 

Haloo, miksi kukaan Elisan edustaja ei vastaa tähän uuteen ideaan?


Päivitetty idean tilaUusi ideaKeskustelu käynnissä
 
Pahoittelut tämä on mennyt tutkan ohi. Mutta hyvä idea kyllä olisi. Onkos muilla Yhteisön käyttäjillä samanlaista toivetta? :)

@Team_Finland miksi et vaan käytä bookbeattia ?


@JJesseJ En ny ymmärrä onko järkeä tääl tommosta kysyä koska tuskin tääl on paljoa Elisa Kirjan käyttäjiä et tulis kannatusta. Sama juttu muissa Elisan palveluissa et tääl yhteisös ei paljoa ole kuin erittäin pieni määrä niitä asiakkaita. Siinä mielessä tää idepajan tarkoitus on rapistunu.

@tontze Ajattelen vain että jos useampi palvelu tarjoaisi samanlaista kuin muut niin asiakkaalle tulisi valinnanvaraa ja se on sitä kilpailua. Tossa aloituksessahan selitin et miksi tämä olisi hyvä idea.


Päivitetty idean tilaKeskustelu käynnissäPidetään mielessä 
 
Tämä ei nyt tälläkertaa saanut riittävästi kannatusta niin pidetään idea mielessä.