ELISA VIIHDE SMART TV sovellus

Tuote: Elisa Viihde

Haluaisin elisa viihteen toimivan smat tv appalikaation kautta että ei tarvitse mitää elisan bokseja ja modeemeita. Samalla tavalla kuin esim booxtv. Alkaa tuo teidän tekniikka ja toteutus olla aika viime vuosikymmeneltä. Pistäkää kehitysosastollle infoa että tälläistä tarvitaan niin minusta tulee heti tilaaja. Nyt en voi kuvitella ostamani palvelua joka toimii miten sattuu ja boksit on jumissa harva se päivä. 
Jep,ei tarvii Netflixiä käyttäessä pähkiä Netflix-boxin kanssa...
Tälle plussaa.  Ruudultakin on tulossa syksyllä ainakin samsung smart-tv:lle sovellus, joten kilpailijat kerkesivät ensin.
Kannatettava ehdotus niiden palveluiden osalta, joihin soveltuu, kuten tallenteet ja vuokraamo.Suorien maksukanavien katseluun ja vastaaviin palveluihin (Esim F1 Katsomo) ei varmaankaan kovin helposti taivu.
Juurikin tallenteisiin ja videoiden vuokraukseen.
Tota otsaketta vois tietty hieman korjata kuvaavammaksi, ni tulis ehkä paremmin niitä klikkejä. Kysehän on Viihde-applikaatiosta smart-töllöille...
Korjattu, kiitän hyvästä huomiosta
ELISA VIIHDE SMART TV sovellus
Tuleeko  Elisalta tähän kommenttia? 
Todella tarpeeseen tulisi. Elisa heti töihin. Ruutu löytyy ja Netflix ja Booxtv. Missä Elisan sovellus viipyy????
Kannatetaan idea, eikä sen tarvii liian monimutkainen ohjelma olla. Luultavasti muilakin sama ongelma kuin minulla.EI pysty katsomaan talentamiaan ohjelmia 2 TV:stä, meillä alakerran TV:ssä kiinni Elisa Digipoksi ja kun laspset siellä pelaavat Pleikaria niin itse haluaisi katsoa omia ohjelmia mutta aina pitää repiä digipoxi irti ja siirtää toiseen TV:seen. vältämättä kyseisessä ohjelmassa ei tarvii olla edes talentamis mahdolisuutta  koska sen voi tehdä jo netissä, tabletissa sekä älypuhelimessa, saman ohjelma voisi sitten lisätä myös Apple TV:ssen nin sais nekin ihmiset toimimaan vaikka ei olis Smat TV:tä
Hoi Elisa,Reagoikaa nyt ihmeessä näihin pienen ihmisen huutoihin. Uskoisin että tämä rupeaa vaikuttamaan tilaajamääriin, tällainen pelleily siirrellään yhtä boksia ympäri taloa voi voi
Kai sillä ainokaisella buuttipurkilla yritetään hidastaa yhden tilin kierrättämistä koko kaveripiirissä...Hassua sinänsä, et Netflixillä ongelma on toistepäin eli smartTV-appia on helpompi kontrolloida, joten siellä on enemmän sisältöä...
Ainakin ohjelmaopas ja tallennuksen asettaminen, koska nämä ovat jo aiemmin toimineet tableteilla, niin mikä estää sovelluksen sorvaamista televisiolle? Mikäli nyt mobiililaitteelle tarjotaan myös videovuokrausta ja tallenteiden katsomista, niin silloin televisioon pitäisi saada tämä.Kaikkein pikanttina olisi koko palvelun saaminen televisioon. Mikäli käyttäjän todentamisesta on kiinni, niin käsittääkseni Eurosportilla vain yhdellä älyteevellä voi kerrallaan katsella lähetystä. Syynä on se, että televisiossa on jokin sarjanumero, jota ohjelmaaplikaatio voi käyttää ja kertoa siitä. Tällöin yhdellä tilillä voi olla vain yksi televisio kerrallaan aktiivisena palveluun. Niin en näkisi ettei tätä vaihtoehtoa voisi tällöin käyttää tässäkin palvelussa. Joten tekinjänoiekuskorttikin lienee aika huonossa hapessa. Eli todennus olisi käyttäjätunnus + salasana + älytv:n sarjanumero.
Edelleenkin on helpompi sopia tusinan käyttäjän kanssa käyttövuoroista (yks töllön sarjanumero kerrallaan), kuin kiikuttaa boksia kaverilta toiselle. Levitysoikeuksien omistajat määrittelevät myös taksojaan sen mukaan missä yhtä tunnaria voidaan käyttää.Valistunut veikkaus kaiken elluViihde-kehityksen suurimmasta tulpasta on kuitenkin ja valitettavasti yhä TVkaista. Niin kauan kun on epäselvää, onko elluViihteen toiminta "laillista" ja miten sitä pitäisi muuttaa ja paljonko tulee maksamaan, jos ei ole "laillista", investointeja tulevaan vaikuttais olevan jo useamman vuoden historialla mahdoton tehdä.Lisäksi pitänee muistaa, et elluViihde on kuitenkin ollut lähes koko elinikänsä pelkkä nettiliittymän myymisessä käytetty kylkiäinen. EVIL on ihan uutukainen ja kehitys ja kilpailu esim. Netflixiä vastaan on vasta alkamassa. Eli vaikka mainonnasta voi saada kuvan, et Viihde on ellulle flagship-tuote, niin todellisuus talousnumeroiden takana on aivan toinen...Lopuksi vielä varmistus, et mun mielestä smart-TV-äppi olis mahtava juttu.
Onkohan smart tv-applikaatio kehitysasteella tai saatavilla piakkoin? Tuli hankittua Panasonic merkkinen smart-tv ja ainakin netflix toimii todella mainiosti, oispa hienoa saada elisa viihde palvelut ilman boksin liittämistä suoraan tv-aloitusvalikkoon.
Idea tila on "Keskustelu käynnissä", joten ei taida olla tulossa vähään aikaan.
Tälläinen ohjelma olisi kyllä hyvä.  Onkos Palstalla keskustelussa ollut vimpain huomioitu? Todettu toimivaksi?http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/Samsung-Smart-TV-amp-Viihdevimpain/td-p/45032/page/4
Samsungin erinomaisen Areena-sovelluksen innostamana ostin eilen uuden television. Olisi tosiaan hienoa, jos myös Elisa Viihde löytyisi television sovellusvalikosta. Urpon viittaaman applikaation asennus tuntuu maallikosta melko monimutkaiselta, ja sen tuki & päivitykset herättävät epäilyjä.
Tämä lähti selvitykseen 🙂
ELISA VIIHDE SMART TV sovellus
Tämä tuli takaisin terveisin: "Ei ole näillä näkymin tulossa. Ilman digiboksia katsominen onnistuu Android-laitteella nykyisellään TV:stä suoraan Chromecastin avulla :)" 
Voisiko Elisa Viihteen Android-sovelluksen päivittää Android TV-laitteille (esim. Nvidia Shield TV) sopivaksi?Sain asennettua nykyisen version apk-tiedostosta ja sovellus toimii ainakin Shield TV:llä. Käyttöliittymä vaatii viilauksia TV-käyttöä varten. Nyt piti ottaa bluetooth-hiiri avuksi, jotta käyttö onnistui.Pikatestin perusteella sovellus vaikutti toimivan ihan kohtalaisesti.Muutama huomio:  • Sovelluksen layout ei suostu kääntymään valikoita selattaessa landscape-tilaan vaan pysyy portrait-tilassa. Tallenteiden toisto kuitenkin onnistuu koko ruudulla.
  • Kuvanlaatu ei ollut mielestäni paras mahdollinen. Kodi-sovelluksen Viihde-pluginilla sai parempilaatuista ja vähemmän nykivää kuvaa.

Täällä on toinen Android-TV -yhteensopivuuden perään kyselijä. Jos Viihteen sovellus toimisi hyvin ATV-laitteilla, voisi Elisan oman purkin korvata tosiaan vaikka nVidia Shieldillä. Sovelluksen voisi samalla myös päivittää noudattamaan Googlen material design -teemaa. Jos tarvitsette betatestaajaa niin voin sellaiseksi toki ryhtyä. Käytössä on mainitsemani nVidian purkki.
Mitäs tälle kuuluu. Android tv:t lisääntyvät kokoajan.
Mitäs tälle kuuluu. Android tv:t lisääntyvät kokoajan.Vuosi ei ole kuitenkaan mitenkään merkittävästi tilannetta muuttanut tämän osalta eli ei tällä hetkellä toteutuslistalla. Chromecast tukea pyritään kasvattamaan sovellukselle. Oma mielipide on myös jos android tv:seen tulisi softa niin se olisi vain joillekin tietyille laitteille sitten ja ei sekään ihan ideaaliselta kuulosta.