Kaikkiin Elisan sovelluksiin tumma tila?

Tuote: Muut palvelut

Ehdottaisin että kaikkiin Elisan sovelluksiin Androidilla sekä iOS käyttöjärjestelmiin saataisiin tumma tila kun nämä kaikki sovellukset on valkoisia jotka haittaa silmiä sekä näköä jos olet pimeässä. 

Pitäisi olla ihan nopea homma lisätä tumma tila, ei semmosen lisääminen paljoa hommaa tarvii.

Päivitetty idean tilaUusi ideaKeskustelu käynnissä
 
Itsekin tumman tilan ystävänä toivoisin moista uudistusta! Oisko muilla Yhteisön käyttäjillä samanlaista toivetta? :)

Nostelen tähän liittyen, että ollaan toivetta viety eteenpäin. :)

 


Mikä on tilanne tämän idean osalta? Onko mitään uutta?


Kaipaisin tilanneraporttia.


Tumman tilan tuominen sovelluksiin on tällä hetkellä pohdinnassa. Vielä en tähän pysty varmaa sanomaan suuntaan tai toiseen, mutta pohditaan tätä 🙂 Kiitos ideasta! 


Kun uutta selviää, palaamme tänne keskusteluun.


Eli Elisan tuntien tossakin menee ikuisuus kun siellä käydään aina hitaalla. Pitäs laittaa päät yhteen tai lyö seinään et alkaa nopeutua toi pohtiminen.


Mikä on tilanne? Ei tommosen pohtiminen ja tekeminen oo vaikeaa toteuttaa mutta Elisan kohdalla se taitaa olla ja jos ei ole niin niistä tehdään vaikeata.


Näköjään on edistystä tullu kun huomasin että OmaElisaan on tullu tumma tila joka on määriteltävissä puhelimen käyttöjärjestelmän asetuksista. 

Toivottavasti muutkin Elisan sovellukset saa kans tumman tilan.


Kyllä! OmaElisa- ja Elisa Viihde-sovelluksissa tumma tila löytyykin jo. Elisa Kirjassa kirjojen sivut saa tarvittaessa tummiksi myös 👍 Muiden sovellusten osalta kuten Turvapaketti, Freedome jne. ei voida vielä lupauksia tässä vaiheessa antaa. Pidetään niiden osalta vielä asia mielessä!


Päivitetty idean tilaKeskustelu käynnissäPidetään mielessä