Kiinteä IPv4-osoite (ja kiinteä IPv6 /48 prefix) kiinteisiin kuluttajalaajakaistoihin

Tuote: Netti

Vaikka OmaElisaan ruksi (tai mac-osoitekenttä), jolla saa kiinteän IPv4-osoitteen ja/tai kiinteän IPv6-prefixin (/48) kuluttajalaajakaistaan.
 

Ei ole kallis toteuttaa (se kiinteä osoite ei maksa yhtään sen enempää kuin se puolivaihtuva julkinen IP-osoite, kun laitteet on päällä), helppo tehdä ja tuo heti lisäarvoa meille nörteille, joille IP-osoitteella on väliä. Saisi kuulua ihan siihen jo riittävän korkeaan laajakaistan kuukausihintaan eikä minään keinotekoisena kahvipullarahastuskoneena. On jokin syy, miksi katuosoitteemmekin ovat kiinteitä eikä vaihtuvia. Miksi sitten IP-osoitteidemme pitäisi olla? Kummassakin tapauksessa löytää helpommin kotiin.

T llä alavalla operaattorilla ainakin mobiilissa on kiinteä ip tosin reilu kympin pitää maksaa. Itsekkin toivoisin elisalta kiinteää iptä nyt ku tuota mobiilia hypetetään voisin taipua että mobiiliin tulee. Arvaan että elisa on erimieltä.


pieni “kirotus”  virhe yllä. tällä hetkellä on oliko 5 kpl vaihtuvaa iptä laajakaistassa voisin antaa 4 ip pois ja yhdellä kiinteällä ipllä jos vaan elisalle sopii en hirveesti vpn ole käyttänyt mutta joisaan vaatii kiinteetä iptä vois mökille tehdä oman lähiverkon...


Kiitos ideasta @Tzimmo! Vein tästä kyselyä eteenpäin 🙂


Uusi ideaKeskustelu käynnissä

Keskustelu käynnissäPidetään mielessä
 
 
Toistaiseksi meillä ei ole tämän osalta suurempaa kerrottavaa, mutta asia on ollut aika ajoin tapetilla myös täällä päässä. Mitään lupausta en siis pysty tämän osalta tässä vaiheessa antamaan.

Keskustelusta ei käynyt kuitenkaan ilmi se, että olisiko tuo kiinteä IP-osoite (kiinteään yhteyteen) tilattavissa kuitenkin asiakaspalvelun kautta, vaikka se ei tuolla liittymän hallinnassa olekkaan mahdollista?


Keskustelusta ei käynyt kuitenkaan ilmi se, että olisiko tuo kiinteä IP-osoite (kiinteään yhteyteen) tilattavissa kuitenkin asiakaspalvelun kautta, vaikka se ei tuolla liittymän hallinnassa olekkaan mahdollista?

Ei, mutta sellaista ei ole. Pitäisi ostaa yritysliittymä, jolloin hinta olisi nykyisellä nopeudellani n. 1400% korkeampi eli yli 500 euroa lisää kuukaudessa kiinteästä IP-osoitteesta. Kuluttajalaajakaistaan ei nykyisellään saa, siksi tämä idea.