Oculus Quest 2

Tuote: Puhelimet ja laitteet

Moi,

Voisitteko mitenkään harkita, että ottaisitte Oculus Quest 2 -virtuaalilaseja myyntiin kuukausimaksulla? VR-lasien tarjontanne on tällä hetkellä “melko” heikolla tolalla. Quest 2 on aikamoinen hittituote maailmalla ja siihen löytyy paljon lisävarusteita jne. En raaski ostaa Gigantista, mutta mielelläni ottaisin samalle laskulle, kun liittymät ja puhelimet jo teidän kautta onkin ennestään.

Moro @Damlix ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 VR lasien valikoima kieltämättä on vähän - sanotaanko -  vähäistä taas kun tuota meidän verkkokaupan valikoimaa katsoo :sweat_smile:  Noiden osalta on vähän vaihtelevaa ollut kiinnostus mitä itse oon seurannut sivusta, itsellä ehkä enemmän kallistuu kiinnostus PC:lle liitettävien puolelle ennemmin kuin itsenäisenä toimiville joten mielenkiinnolla jään katsomaan löytyykö tälle ajatukselle kuinka kannatusta :blush:


Moro @Patomiäs ja kiitos vastauksesta. Quest 2 toimii itsenäisenä, mutta sen voi myös liittää USB piuhalla tai langattomasti PC:hen. Molempi parempi! Sehän tässä onkin kun Quest 2 on tällä hetkellä halvimmasta päästä vakavasti otettavia VR-laseja, joilla kuitenkin voi pelata myös PC:n VR-pelejä jos koneteho riittää.


Hei! Etsiessäni Elisan verkkokaupasta VR-laseja törmäsin tähän postaukseen. Täällä olisi ainakin yksi kiinnostunut :raising_hand_tone1:  Mitä olen Quest 2 arvosteluja lukaissut niin todella näppärät ja nopeat ottaa käyttöön.


Kiitoksia toiveista. Selvitellään josko saataisiin näitä valikoimaan. :)


Sama homma 🙂 Tosin etsin suoraan Quest 2 Elisa, mutta törmäsinkin tähän ketjuun!

Olisin nämä hetmit tilannut, jos olisi teillä ollut. Näppärä kun tuo kuukausilaskutus vaan kasvaa Elisan suuntaan :)


Päivitetty idean tila SelvityksessäPidetään mielessä

Tähän hätään ei tähän tarkempaa kommentoitavaa, mutta viesti on mennyt perille ja tämä jää meillä vastaavalle taholle selvitykseen ja pohdittavaksi :eyes:


256gb-versio menisi heti tilaukseen.. 


Herätellään ketjua henkiin. Itse henkilökohtaisesti uskoisin että oculus quest 2 (nykyisin meta) brilleillä olisi kyllä kysyntää. Jos jotkut rillit pitäisi valita niin ehdottomasti oculus quest 2:

 

  • sopii elokuvien katseluun tai pelaamiseen
  • standalone tai pc kytketty; vapaus valita
  • oculuksen sovelluksen
  • lisävarusteet

summa summarum: hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti parhaat vr-lasit joita markkinoilla tällä hetkellö on tarjolla!


Täälläkin yksi kiinnostunut. Yritin etsiä minne Oculus quest 2:sta olisi voinut ehdottaa tuotetoiveena ja eksyin tähän keskusteluun.

Näppärä värkki kun toimii omatoimisesti tai sitten ihan täysiverisinä pc laseina. Jos näitä saisi Elisan kaupan kautta niin olisi kätevä pitää laskut samassa paikassa.