Roaming-tuki Apple Watch multi-sim-liittymään


Uusin Apple WatchOS mahdollistaa roaming tuen kellolle. Elisan multi-sim liittymä Apple Watch:lle ei kuitenkaan tue roaming ominaisuutta ja tämä ominaisuus olisi tarpeellinen. Eräs kilpailija jo ilmeisesti on mahdollistanut roamingin myös Apple Watch:lle.

Uusi ideaKeskustelu käynnissä

Moikka @wellu_76!

Kiitos ideasta. Nyt on pakko tuumata heti alkuun, että tietääkseni Elisa MultiSim liittymällä Dataroaming on päällä ja haaste on tullut nimenomaan kellojen puolelta. Lisätietoa aiheesta löytyy täältä.

Sivulta löytyy kohta joka viittaisi tuohon.

Voiko Apple Watchia käyttää ulkomailla? 
Kelloa voi käyttää ulkomailla Bluetooth-yhteydellä, mutta kellon rajoitteen mukaisesti mobiiliyhteys on kuitenkin käytettävissä vain Suomessa. 

Mikäli kello nyt mahdollistaa tuon, niin en suoraan nää estettä, mutta hyvä että asiasta keskustellaan, niin eiköhän saada epäselvyydet taklattua! 😊 Onko käyttäjiä jotka olisivat jo päässeet tätä testailemaan toimivaksi?


Jos siellä Elisan päässä hieman olisi hieman viittseliäisyyttä seurata maailman kehittymistä ja käyttää netin hakukoneita ja käyttää tiedonhankinnan menetelmiä. Sieltä löytyy kyllä juttua WatchOS 9 päivityksestä, joka mm. rikkoi Spotifyn mutta mahdollisti roamingin.

Tai voitte vaikka kysyä OmaGuruiltanne, josko siellä olisi parempaa tietoa.


Saimme tiedon, että toistaiseksi roaming ei toimi. Pyrimme yhteistyössä Applen kanssa mahdollistamaan tämän kuitenkin myös meidänkin asiakkaillemme 👍


Keskustelu käynnissäPidetään mielessä

Niinpä tietysti… No, odotellaaan. Yleensä ottaen suomalaiset operaattorit saisivat hieman enemmän käyttää innovointia palvelujen tarjoamiseen. Emme tarvitse 1000M liittymiä vaan 100M riittää. Mutta nämä lisäpalvelut tuntuu jäävän vähemmälle huomiolle.