Tallennusajan lisäaika

Tuote: Elisa Viihde

Tallennusaika päättyy ohjelmatietoihin merkityn päättymisajan mukaan. 

Urheiluohjelmien suhteen, etenkin lentopallon kohdalla, ei päätöserää, tai juuri viimeisiä tilanteita tallenteissa ole kun kilpailu on edennyt jatkoajalle tai lisäerään. Mikään ei ole raivostuttavampaa kun katsot mitaliotteluita ja pelin ratkaisuhetket leikkautuvat pois.

OK... voi laittaa tallennukseen sen seuraavan ohjelman. Kikkailemalla onnistuu.

Olisiko kuitenkin niin että a} tallennuksen saisi päättymään jonkin "päättymismerkin" avulla, tai b} tallennus-valikkoon mahdollisuus pidentää tallennusaikaa, esim +15, 20, 30 minuuttia? 

Moikka, ja kiitos ideasta! Vien idean eteenpäin :)


Päivitetty idean tilaUusi ideaSelvityksessä

Muutaman kerran ohjelma on kyllä pahasti loppunut kesken. Minullakin vapaana yleensä aina yli 50  %, niin ei haittaa vaikka 20min ylimääräistä perässä olisikin. 


Päivitetty idean tila SelvityksessäTulossa

 
Kiitos kaikille palautteesta! :blush: Olemme tunnistaneet että erityisesti urheilulähetyksien pitkittymisen vuoksi tallenteen katkeaminen ennalta määrättyyn aikaan on ollut hankalaa. Tämä onkin meillä jo työn alla, aikataulua en uskalla luvata mutta meillä tehdään näiden haastavien tilanteiden vuoksi jo jonkin verran mm. manuaalista korjaamista jotta ei menisi voittomaalit ja muut jännittävät hetket sivu suun. :slight_smile:  Päivittelin tilan siihen että tämä on jossain kohtaa tulossa (osin jo toteutettukin) mutta tarkempaa aikataulua emme pysty tosiaan tähän hätään kertomaan.

Onkohan mennyt asia eteenpäin.

Asia on jälleen ajankohtainen kun yleltä tulee nhl finaalit,ei voi laittaa seuraavaa ohjelmaa tallennukseen kun sitä ei listassa ole.

Onhan se tietysti ylenkin vika kun aikaa on liian vähän pelin näyttämiseen,tallennus loppui taas 5min ennen pelin loppua.


Tämä on kyllä aivan käsittämätöntä, lopetin leffojen katsomisen tallenteina kun näin kävi useamman kerran. Nyt tallensin viime yön nhl-pelin ja tallennus loppuu 3. erän 1.52 min aikaa jäljellä! On tämä surkea palvelu...


mainoskanavien ohjelmatiedot ei aina pidä joidenkin puutteiden, tai muiden takia paikkaa, ja alkavat ja loppuvat poiketen ohjelmatiedoista. esim 4 jaksoa CSI miamia, viimeinen jakso alkoi jo 10 minutttia ennen ilmoitettua, eipä siellä välissä paljoa mainoksia ollut.


Onko kellään tietoo miten muiden operaattoreiden tallennus toimii


Tilapäisratkaisu ongelmaan on löytynyt, mutta tallennusajan lisääminen automaattisesti on vielä mietinnässä ja suunnittelussa. 


Mikä tämä ”tilapäisratkaisu” mahtaa olla? Viime yönä taas NHL peli Toronto-Florida jäi kesken juuri ennen jatkoaikaa. Äkkiä tsekkasin, että tätä ongelmaa on näköjään ratkottu jo vuosia. Silloin ei ole ongelmaa, kun muistaa pistää seuraavan ohjelman nauhoitukseen myös, jos sellainen seuraava ohjelma on ohjelmaoppaassa. Näissä NHL peleissä ei nyt ole ollut. Ensi yönä taas sama juttu. Pelin jälkeen ei ole ohjelmaa, jonka voisi laittaa nauhoitukseen.

Koska tämä siis korjataan?

 


Korjauksia ei sen syvällisemmin lähdetä availemaan, mutta kuten tuolla on aiemmin kollegan toimesta mainittu, että manuaalisesti korjaamme niitä mitkä vaativat korjausta. Pyrimme myös ennakoimaan korjausten kanssa, mutta valitettavasti välillä näitä ohjelmia tipahtelee, jotka ovat jääneet kesken.

Muuta tiedotettavaa ei tällä erää valitettavasti ole, vaan asia on vielä selvityksessä.

Korjauksia vaativista tallenteista voi nostella tähän ketjuun. 👍 Lisäksi oikein mukava saada sinut mukaan OmaYhteisöön @miknikko! 🔥

 


TulossaRatkaistu muuten