Vastattu

Discoveryn ja Eurosportin kanavat HD:na

  • 5 October 2021
  • 5 kommenttia
  • 312 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 1025 kommenttia

DNAN kaapelissa Discoveryn ja Eurosportin kanavat näkyy 26.10.2021 alkaen ainoastaan HD-versioina ja SD-versiot poistuu kokonaan, koskee siis kaikkia Discoveryn ja Eurosportin kanavia eli uusina HD-kanavina aloittaa Discovery Science HD ja Investigation Discovery HD ja niiden SD-versiot poistuu, samoin kuin poistuu myös Eurosportin ja Animal Planetin sekä Discovery Channelin SD-versiot.

Tuleeko sama uudistus myös Elisalle (ktv ja Viihde)?

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi freesoul 26 November 2021, 09:28

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Elisa hoi, saanko kysymykseeni vastauksen eli tuleeko tuo kanavauudistus koskemaan myös teitä?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

@JV0600 - Pistetääs tiedustelua eteenpäin asiasta :slight_smile:  Palataan asiaan!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Olemme tekemässä kyseisen muutoksen kaapeli-tv:ssä myöhemmin tänä vuonna, tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan sitten erikseen. Tämä tosiaan koskee vain Kaapeli-TV:n puolta, Viihteessä kaikki on lähtökohtaisesti HD-laadulla jo nyt. :slight_smile:

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen katselukokemuksen HD-kanavien parissa. Tästä johtuen Elisa Kanavakortin heikompilaatuisia SD-kanavia korvataan HD-kanavilla 30.11.2021 alkaen. Näin kaikki katsojat löytävät helpommin HD-kanavien ääreen ja voivat nauttia huipputerävästa kuvalaadusta.

 

Muutosta koskevat kanavat ja niiden paikat löydät muutoksesta kertovalta sivultamme. Kanavat näkyvät entiseen tapaan SD- ja HD-kanavilta marraskuun ajan.

 

Kanavapaikat muuttuvat vaiheittain tiistain 30.11. aikana, jolloin kanavien näkymisessä saattaa esiintyä katkoksia. Uusilta kanavapaikoilta kanavat löytyvät 30.11. klo 16. alkaen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +8

Tietoa 30.11.2021 tapahtuvasta muutoksesta löytyy nyt täältä:

 

Osallistu keskusteluun