Kaapeli-TV ei toimi

  • 10 August 2022
  • 5 kommenttia
  • 121 katselukerrat

Elisan kaapelikanavat pätkii ja ei singnaalia. todella monella kanavalla. Elisa EI TOIMI: Osoite on X.. Tehkää pliis jo jotain. Tätä vikaa on kestänyt jo pitkään ja aina vaan luvataan korjata. TV-Elisakaapeli. Ei vaan toimi.

EDIT: Korjattu kotiosoite sekä kirosanat pois. // Snouppi


5 kommenttia

Käyttäjätaso 5

Moikka @Micco69 ja tervetuloa OmaYhteisöön! Kurja kuulla, että ongelmia on. Millä kanavilla tarkalleen ongelmia on ja entäpä näkyykö 380 Elisan infokanava normaalisti? Suosittelisin testaamaan vielä toisella antennijohdolla mikäli mahdollista. Jos ongelma ei poistu tuolla, niin suosittelen olemaan yhteydessä suoraan vikapalveluun joko soittamalla tai varaamalla soittopyynnön, että voidaan tarkemmin asiaa läpi käydä. Yhteystiedot löytyvät täältä https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/

Kaikki HD kanavat ja normi kutonen, kolmonen ja ...

Kokeiltu on antennijohdon vaihto.

Puhelimissa oli sama, meillä oli Elisalla 6 liittymää. kaikki siirretty toiselle operaattorille, kun elisaa ei kiiostanut muuta kuin nostaa liittymien hintaa.

Käyttäjätaso 7

Onhan kokeiltu kaikki

kommervenkit tuoltakin:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/ongelmatilanteet/

Esim:

Jos huomaat osan kanavista olevan toimimattomia, on hyvä tarkistaa kuuluvatko kanavat samaan MUX:iin.

Tehdasasetusten palautus ja kanavien uudelleen viritys/haku.

 

Sekin on tehty. Kyllä se vaan teidän värkeissä vika. 

Käyttäjätaso 6

Hyvä @Micco69 että olit nämä kaikki vianrajaustoimenpiteet testannut 👍🏼 siinä tapauksessa olisi tärkeää, että saataisiin tästä tieto meidän viankorjauspuolelle. Meidän asiakaspalvelun tavoittaa mm. puhelimitse, chatissa, somessa ja OmaElisassa, yhteystiedot löytyy täältä. Voit myös halutessasi laittaa meille yksityisviestillä profiilin @OmaYhteisö-tiimi kautta lisätiedot sekä henkilötiedot jos ei haittaa että vastailemme tässä foorumissa verkkaisemmin kuin mitä asia hoituisi kerralla esimerkiksi puhelimitse.

Osallistu keskusteluun