Vastattu

Kiss-radiokanava kadonnut

  • 2 October 2020
  • 4 kommenttia
  • 3670 katselukerrat

Meillä Elisa kaapeli ja radiotaajuudet sen mukaan. Nyt ei löydy enää kiss radiokanavaa vaan sillä paikalla soi bassoradio. Miksi näin? Asutaan Pirkanmaalla, Tampereen seudulla.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 2 October 2020, 14:14

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Morjes @Meidänperhe ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Siirsin tämän omaksi keskustelukseen vanhasta keskustelusta :slight_smile:

Elikkäs Bauer Median radiokanavan Kissin korvasi samalla taajuudella Bassoradio 30. syyskuuta alkaen :confused:  eli Bassoradio tulee nyt jatkossa kuulumaan niillä taajuuksilla, joilla ennen kuului Kiss-radiokanava. Kiss jatkaa nettiradiona ja RadioPlay sovelluksessa. Lisätietoja Bauer Median omassa tiedotteessa.

Kiitos vastauksesta. 

elisa hyvä 

 

kannattaisi laittaa kiss radiotaajuudelle uusi taajuus, koska asiakkaat saattaa ärähtää pahemmin, olen huomannut saman lahtelaisena kiss nimi muuttui basso ja 89,2 taajuus mennyt bassolle ja samalla tavalla kavereilla pk-seudulla. 101,9 muuttunut kiss → basso, laittakaa kiss radiolle uusi taajuus,

teinä laittaisin kiss radio asemalle uuden taajuuden kanssa.

ettei asiakkaat ärähdä enemmän ja lisää.ettehän te valitus tulvaa halua.elisa?, helpommalla pääsette kun pistätte kiss:lle uuden taajuuden. keskusverkkoon.

ysävällisesti : tucaani  

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Tucaani hoi, ei Kissillä ole mitään fm-taajuutta koska Bassoradio korvasi sen taajuuksilla eli Kiss ei kuulu enää edes antenniverkossa saati kaapelissakaan! Kiss jatkaa vain nettiradiona ja Radio Playssa.