Vastattu

Maksukanavat eivät näy kaapelitelevisiossa kanavakortilla

  • 18 May 2023
  • 5 kommenttia
  • 155 katselukerrat

Elisa kaapeli-tv verkossa kanavakortilla 18.5.2023 osa tilatuista kanavista ei näy. Esimerkiksi parasta aikaa V-sport golf ja history channel. Tätä on jatkunut oikeastaan koko ajan ja mitään vikailmoitus en ole löytänyt Elisan sivuilta tai vastausta saanut chatissä. Lisäksi maksaa ihan liikaa varsinkin kun ei ole mitään katsottavaa. Odottelen määräajan umpeutumista.

 

 

EDIT 23.5.2023 // muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Porkkana 18 May 2023, 10:07

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Elisa kaapeli-tv verkossa kanavakortilla 18.5.2023 osa tilatuista kanavista ei näy. Esimerkiksi parasta aikaa V-sport golf ja history channel. Tätä on jatkunut oikeastaan koko ajan ja mitään vikailmoitus en ole löytänyt Elisan sivuilta tai vastausta saanut chatissä.

Laita viestiä tänne.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteyslomake/

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +17

Onhan se ihan perusasia tehty eli korttilinkitys?

 

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/tv-palvelut/korttilinkitys/

 

Suurin osa kanavista tuon vaatii näkyäkseen.

Sitten vaan soittoa toki vikailmoituksiin tuolla aiemmin ilmoitettujen linkkien takaa niin voidaan tutkia onko sellainen vika jonka Elisa voi korjata.

Joku nyt ei osaa lukea. Muut pakettien kanavat näkyy v-sport 1,2,football, vinter,suomi, premium ja v film paitsi noi kaksi jotka mainitsin. Outoa on, että lähtökohta aina on ”käyttäjän vika”.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +11

Okei eli linkitys on siis kunnossa tuosta päätellen. Oletko kokeillut kanavahaun tehdä uudelleen? Seuraavaksi toki antennikaapeli uusiksi, jos ei kanavahakukaan nuita puuttuvia löydä. 🤔 Itsellä katosi muutama kanava joskus kaapelitv:ssä ja lopulta antennikaapelin uusimalla nekin löytyivät takaisin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Oliko @Höpinäälöpinää tämä ongelma ratkennut vielä, olitko kerennyt ottaa yhteyttä Elisan häiriöilmoituspuolelle, tai esimerkiksi kokeillut uutta antennikaapelia? 🤔

Osallistu keskusteluun