Vastattu

Miksi ARTE-kanava ei näy Picnic-kanavapaketissa?

  • 14 March 2023
  • 2 kommenttia
  • 83 katselukerrat

13.3.2023  arte hävisi eikä näy edelleenkään, vaikka kuuluu picnic-pakettiin. Käytössä on sama HD-ready TV kuin ennenkin ja kanava on näkynyt moitteettomasti ennen eilistä. Kanavan kohdalla näkyy kyllä yläpalkki, jossa ohjelmatieto. Ohjelman tekstitys näkyy, mutta muuten ruutu on musta. Ääntä ei ole. On päivitetty kanavat useaan kertaan.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 15 March 2023, 12:26

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Tarkistin testatutlaitteet.fi sivulta oman SONY TV:ni tiedot ja selvisi, että “Laitteen Cable Ready HD-lisenssi ei ole enää voimassa eikä valmistaja ole hakenut lisenssille jatkoaikaa.” Harmi tietenkin, että käsittääkseni ainoa vaihtoehto on hankkia uusi laite sinänsä ehjän tilalle, jos haluaa katsoa kyseistä kanavaa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Morjes @Kirjava1 ja tervetuloa OmaYhteisöön omasta puolestani! 😊 

Onpas kurja kuulla, että ARTE on lakannut toimimasta 😥 kyseinen kanava kuuluu yhä Picnic-kanavapaketin valikoimiin, mutta nykyisin tosiaan lienee niin että ARTE:n sisältö toimitetaan pelkästään HD-kanavana, jolloin voi olla että jos laite ei tue HD-lähetyksiä ongelmia voi esiintyä. 😕 

Oliko television tarkka malli vielä mikä? Sen pystyy yleensä lunttaamaan telkkarin takaa tai sivusta löytyvästä tuotetietotarrasta. 👍🏼 

Oliko television yhteydessä käytössä kanavakortti ja kortinlukija, että maksukanavat saa näkyviin, vai jokin muu systeemi? 🤔 Jos käytössä oli kanavakortti, satutko tietämään tarkemmin kortinlukijan merkkiä ja mallia?

Osallistu keskusteluun