Vastattu

Miksi kanavakortin kanavat mobiiliin on kallista?

  • 20 January 2024
  • 2 kommenttia
  • 156 katselukerrat

Minkä ihmeen takia katsoakseen kanavakortille tilattuja kanavia mobiilisti tarvitsee vielä erikseen maksaa Elisa Viihde Mini -tilauksesta? Telian kaapeli-tv -asiakkaita ei moisilla lisämaksuilla kiusata. Jopa kanavakortin peruskanavat näkyvät myös Telia Playssä ilman että pulittaa yhtään ekstraa..

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Anspandeemus 23 January 2024, 07:50

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Kanavakortin yhteyteen ei ole Elisa Viihde Mini -palvelua lisätty tällä hetkellä. Elisa Viihde Premium ja Elisa Viihde Plussassa (boksilliset laitteet) tilauksissa on myös Elisa Viihde Mini -palvelu käytettävissä. Eli tällä hetkellä ratkaisuna olisi muuttaa tilaus kanavakortista → Elisa Viihde. 👍

:D

Eli kalliiksi (5,50 e/kk + 9,90 e/kk = 15,40 e/kk) moittimaani systeemiin ehdotetaan vielä kalliimpaa (19,99 e/kk 24 kk sopparilla) ratkaisua! Brilianttia! :D

Telialla homma bungaa siis 6,95 e/kk (=heidän kaapelikortin kk-maksu) ja sisältää maksukanavat mobiiliin. Luonnollisesti osa vapaasti jaossa olevista kanavista tarvitsisi 6,50 ekee kuussa maksavan tallennuspalvelun jotta niitä voisi katsoa. Aivan kuten Elisa Minissäkin. Mutta asian pihvi ei olekaan katsoa Salkkareita tms. vaan vaikkapa snookeria jne joskus myös tabletilta.

DNA:lla homma menee sillai että jos tilaa DNA TV:n mobiilipalvelun (6,90 e/kk) niin jos satut asumaan heidän kaapelitaloudessa niin jonkun päivän perästä tilauksesta postilaatikkoon tipahtaa myös heidän kaapelikortti samaan hintaan.

No. Toivottavasti tuo systeemi on tuollainen Elisalla vain ‘tällä hetkellä’ ts. hinnoittelu olisi vastaisuudessa saman suuntainen kilpailijoihin nähden.

Jää nähtäväksi.

(Jos joku ihmettelee että miksi pitää olla kaapelikortti niin siksi että koen kaiken maailman ylimääräiset rasiat ärsyttävinä varsinkin kun taloudesta löytyy hyvä töllö jonka kakella on kiva ja simppeli ohjelmaa vaihtaakseen vain vaihtaa kanavaa.)

Osallistu keskusteluun