Vastattu

TLC kanava ei näy

  • 31 May 2022
  • 4 kommenttia
  • 3753 katselukerrat

Miksi TCL kanava ei enää näy kaapelissa

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Tavallinen 3 June 2022, 14:16

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Täällä näkyy tälläkin hetkellä.

Tee vaikka kanavahaku.

Miksi Kaapeli-TV ei löydä kanavia?

Useimmat televisiot suorittavat kanavahaun automaattisesti, kun kanavahaku käynnistetään. Joskus kanavat on haettava manuaalisesti. Jotkin televisiot saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä ja useissa tapauksissa se on jopa suotavaa.

Aisaari, sama murhe täällä. Digiboksi ei tunnista kanavapaikkoja alle numeron 21. Tehdasasetukset palautettu ja kanavat haettu uudelleen. Mutta kanavapaikkaa 11 ei boxi löydä, jolta tlc tulisi nyt löytyä.

Elisalta en saanut lakon takia mitään apua.

Mutta sain muutaman päivän pähkäilyn jälkeen tlc:n näkymään seuraavalla tavalla: varmistin netistä, että teeveeni on hd-ready ja olihan se. Nappasin antennijohdon digiboksista ja tökkäsin suoraan teeveeseen. Hain kanavat ja voila! Nyt näkyy kanavat lähtien ykkösestä ja tlc omalla paikallaan 11. Miksi digiboksin kautta kanavia 1-20 ei löydy, en osaa sanoa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

@Tavallinen  Ilmeisesti digiboksisi on pelkkä SD-boksi eikä HD-boksi joten siksi se ei löydä kanavia joiden kanavapaikka on alle 21 koska kanavapaikat 1-20 on kaapeliverkoissa varattu HD-kanaville!

Osallistu keskusteluun