Vastattu

5G-liittymä ei toimi asuinalueellani

  • 21 February 2024
  • 4 kommenttia
  • 152 katselukerrat

Hei miksi Elisa tarjoaa jo 3:nen kerran 5 g liittymää ,vaikka se ei toimi asuinalueella.Ensimmäisellä kerralla menin halpaan  kun rouva puhelimessa kehui kuuluvuutta.Parin kuukauden kuluttua aloin mittailemaan ,ja soitin Elisaan ,jolloin he myönsivät ,ettei kuulu.Vaihfoin 4 g  mutta mitään hyvitystä en saanut kalliimmasta liittymästä.Nyt kun 4 g määräaika tuli täyteen, taas tuli päivitys tarjous 5g ,vaikka se ei edelleenkään toimi.Sitten viime viikolla soitti myyjä ja sama asia.Pyysin tarkistamaan toimivuuden, ja rouva myönsi,että ei kuulu.HYVIN ERIKOISTA,ETTÄ JATKUVASTI YRITETÄÄN MYYDÄ JOTAKIN ,JOKA EI TOIMI.

 

EDIT: 22.2.2024 // Muokattu otsikkoa kuvaavammaksi. -Burnett

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi ilponen 23 February 2024, 16:32

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

Moikka! 😊 5G liittymä toimii myös 4G verkossa ja puhelin kun kulkee mukana lähes kaikkialle niin myyjä tuskin on ajatellut kotiosoitetta ainoana käyttöpaikkana, ja kuitenkin 5G yhteys on saatavilla jo todella laajalla alueella. 

Silläpä se on ainakin omasta mielestä hyvä tarjota aina vaihtoehtona, varsinkin kun kaikki meistä ei välttämättä edes ole tietoisia että se toimii myös 4G verkossa. Voi esim työpaikalla olla hyvä 5G kuuluvuus ja sen takia haluaa päivittää 5G liittymään. Kotona sitten ollaan 4G yhteydessä tai wifissä kiinni. 😊 

Kyseessä laajakaista,ei sitä paljon kuljetella.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Onko sulla ulkomodeemi? Millä nopeuksilla 4G toimii?

Ulkomodeemilla voi saada ihan toimivan yhteyden kokemuksella ainakin 4km päässä olevalta 5G n78 tukiasemalta ja n28 kantaa vielä huomattavasti paremmin (sen hyöty nopeuteen riippuu nykyisistä 4G nopeuksista).

Sisämodeemilla jos yrittää harrastaa, se ei oikein totuutta kerro kuuluvuudesta. Ja vielä vähemmän todellisuudesta kertoo asiakaspalvelija, joka vain suuntaa-antavista kuuluvuuskartoista voi jotain päätellä.

Tietysti jos ei missään 10km säteellä ole mitään 5G:tä, niin sitten se ei varmuudella kuulu.

Myyjä sanoi ,että tukiasema 200 m päässä.Kun itse selvitin ,niin ko paikassa oli vain 4 g  lähetin.,5 g n 4 km päässä.

Osallistu keskusteluun