Vastattu

Arris TG2482 ethernet-laajakaistalle?

  • 13 March 2023
  • 4 kommenttia
  • 134 katselukerrat

Hei! Tyttären asunnossa muutetaan kaapelimodeemiyhteydet ethernet-yhteyksiksi lähiaikoina. Käytössä on ollut Arris TG2482 kaapelimodeemi ja mietitään toimisiko se myös WLAN-routterina jos ethernet-nousujohto kytketään johonkin ethernet-porttiin (ja antennijohto irti). Erillistä WAN ethernet-porttiahan tuossa ei ole kuten joissakin ADSL-reitittimissä on ollut.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 14 March 2023, 14:32

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Ei taida osata käyttää ethernet-porttia WAN-porttina tuo kaapelimodeemi. Pistä myyntiin ja osta tienesteillä WLAN-tukiasema.

Käyttäjätaso 4

@jsaily Suosittelen ihan uuden langattoman reitittimen hankkimista, kun tuo yhteystyyppi on nyt ilmeisemmin muuttumassa kaapelimodeemiyhteydestä → ethernet. Täällä lukisi, jos tuo kaapelimodeemi pystyisi hyödyntämään yhtä ethernet-porttia WAN-porttina.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/laitteet/arris-tg2482/

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Kävin nyt vielä varmuuden vuoksi tarkistamassa oman Arriksen hallinnasta ja eipä sielläkään tosiaan ole mitään asetusta muuttaa LAN porttia WAN moodiin

Kiitokset kommentoijille, kävin ostamassa, konffasin ja lähetin tyttärelle uuden wifi-routterin :-) Täytyy ottaa tuo kaapelimodeemi sitten itselle varalaitteeksi kun meillä on kotona viime syksynä saatu tämä systeemi vasta käyttöön.

Osallistu keskusteluun