Vastattu

Arris TG2482B kirjautumisongelma

  • 18 October 2022
  • 2 kommenttia
  • 205 katselukerrat

Mikähän tuossa purkissa on vikana kun yrittää kirjautua niin ilmoittaa “Other local user already login, please wait...”? Tämä siis tulee, jos kirjautuu muulta koneelta kuin siltä millä on kirjautunut aiemmin. Ja kirjautumissalasana on muutettu. Sama juttu oli myös oletusasetuksilla.

Buutti tuohon auttaa, mut ei aina huvittas buutata, kun jotain asetusta haluais muuttaa.

Ja nytkään en ollu ainakaan viikkoon sille mitään tehny, joten edellinen istunto on kyllä loggautunut ulos automaattisesti.

Uusin firmis sisällä ja päivityksen jälkeen resetoitu.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 19 October 2022, 11:01

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Olitko @JHO79 kokeillut jo hallinnassa klikata itsesi uloskirjautuneeksi (logout) ennen kuin selaimen/välilehden sulkee? 🤔 Kuulostaa vähän siltä että sessio jää aktiiviseksi eikä terminoidu syystä x ennen kuin vasta buutilla. 

Omaan korvaani kuulostaa jonkinnäköiseltä laitteen bugilta, mutta onhan se tietysti tietoturvallista että laitehallinnan säätöjä voi tehdä vain yhdellä laitteella. 😄

Tää on bugi. Testaillu sitä tässä välillä ja jos et muista logata ulos, niin et pääse hallintasivulle kuin vaan siltä laitteelta jolla oot viimeks kirjautunu. Vaikka siellä on se auto logoff ja siinä timeout 300sek.

Osallistu keskusteluun