Elisalta jälleen arveluttavaa toimintaa

  • 17 helmikuu 2021
  • 3 kommenttia
  • 212 katselukerrat

Kirjoitin eilen viestin, jonka aihe oli "Elisa pettää asiakasta". Elisa sanoi irti korttelikuitua koskevan sopimuksen. Palvelu päättyy kirjeen mukaan 31.3 2021, vaikka Oma Elisassa on tilaukseni kohdalla maininta, että en voi sanoa irti sopimusta ennen 4.8.2021, koska sopimus on määräaikainen. Kyseessä on selkeä sopimusrikkomus Elisan puolelta, mikäli palvelu lakkaa ennen määräajan päättymistä. 

Elisa yrittää pelastaa nahkansa, koska oli muuttanut keskustelun otsikon, koska ei näköjään kestä, että otsikko on todenmukainen. Elisa pettää asiakasta, mutta ei otsikon aiheen muuttaminen muuta pettämistä muuksi.

Alla on Oma Elisasta kopioitu teksti, jonka mukaan kiinteä laajakaista (Korttelikuitu) on selvästi määräaikainen. 

Mikäli olisin yrittänyt sanoa jonkun sopimuksen irti ennen määräajan päättymistä, niin en usko, että se olisi onnistunut. Nyt Elisa sanoi omavaltaisesti sopimuksen irti ennen määräajan päätymistä eikä kunnioita sopimusta. Vaikka sopimuksessa olisi Elisan mukaan virhe, niin se ei oikeuta sanomaan sopimusta irti ennen määräajan päättymistä.

Sopimusehdot

Päätä sopimusv

Sopimusta ei voi irtisanoa OmaElisassa, koska sopimuksesi on määräaikainen 4.8.2021 saakka. Voit päättää sopimuksesi lähempänä määräajan päättymistä. Irtisanomisaika on 14 vrk.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki

Montako keskustelua ajattelit avata asiasta? En puolusta Elisaa, mutta oikeasti...

Montako keskustelua ajattelit avata asiasta? En puolusta Elisaa, mutta oikeasti…

 

Tässä keskustelussa on kyse siitä, että ihmettelen sitä, että Elisa muutti aiemman keskustelun otsikon itselleen mieluisammaksi. Elisa ei ehkä pitänyt, kun kirjoitin otsikkoon niin kuin asia oli. Muu teksti on taustatietoa asialle.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Moi @Pardomet! Kuten toisessa ketjussakin pyysimme, laittaisitko meille tarkempia tietojasi yksityisviestitse, niin tutkitaan asiaa. Tässä julkisella puolella ja vain näin yleisellä tasolla keskustellen asia ei varmasti tule selviämään. 

Osallistu keskusteluun