Elisan hinnoittelu

  • 18 January 2022
  • 2 kommenttia
  • 265 katselukerrat

Käyttäjätaso 3

Noniin, eli kun Elisa loppuvuodesta teki Elisa viihdesovelluksen uudelleennimeämisen niin kaikki saivat huomata että mitään muuta ei tapahtunut kuin 3€ lisää kuukaudessa lisää hintaa. Niin ja tosiaan nimi vaihtui Miniksi.

Eli samasta palvelusta saamme nyt maksaa 36€ vuodessa lisää. Tän lisäks kun sitä samaa sovellusta yrittää käyttää Samsungin televisiosta niin siellähän ei ole tallennuskansioita mistä katsoa, vaan jokainen tallennus pitää erikseen etsimällä/selaamalla etsiä. Mitä vastinetta me saadaan tolle hinnankorotukselle, se että tallennustila nousi 5000h? se tarkoittaa että tallennustilaa on 24/7 käytölle reilu 208 päivää!!! Jos tuo on se syy, voinko saada takaisin 3000h tallennustilaa ja maksaa 6,90€ ?

Tän lisäksi toki tarvitaan netti joka maksaa x määrän. Itsellä on kaapelinetti 100/10 joka maksaa 24,90€ mutta sitähän ei ole enää saatavilla vaan seuraava on 150/10 josta sais maksaa taas 2€ enemmän. 

Eikä siinä vielä kaikki.

Tän lisäks tulee tietysti kaapelitv maksu joka on 9,27€/kk. Tätähän en voi muuttaa/poistaa koska silloinhan mä en näe tavallista telkkaria enkä saa edes nettiä. 

On tämä rahanahneus hieno laji.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Moikka!

Syksyllä Viihde-sovellus muuttui tosiaan Viihde Mini -palveluksi. Samalla tuotteen hinta nousi 6,90e → 9,90e /kk ja tallennustila kasvoi 5000 tuntiin. 

Viihteen mobiilisovelluksia on kehitetty pitkäjänteisesti ja niitä kehitetään jatkossakin. Viihde Minin avulla pääsee kokoamaan oman viihdekirjaston tallenteiden avulla. Tämä kyseinen hintamuutos oli palvelun ensimmäinen hintamuutos pitkään samana pysyneen hinnan jälkeen. 

Kaapelinetin osalta, meillä on toteutettu tuoteuudistus laajakaistoissa eli vanhat Kotikuidut/Korttelikuidut ovat nykyisin Elisa Netti Kotiin -palveluita. Samalla esimerkiksi vanha 100M nopeusluokka nostettiin 150M nopeuteen. Normaalihinta näillä tuotteilla on sama (39,90e /kk), mutta kampanjat meillä vaihtelevat ajoittain ja tällä hetkellä tuosta on tarjoushinta 26,90e /kk 36kk ajan saatavilla.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

@braide Kaapelitv + kaapelinetti on kyllä ikävä yhdistelmä, varsinkin kun antennikanavat riittäisi. No mitä jos irtisanot kaikki muut Elisan palvelut niin ei tarvitse niin paljon olla tympääntyneenä Elisan laskuihin.

VU+ digiboksikin voisi olla hyvä vaihtoehto, jotta saat kaapeli-tv:stä ja netistä enemmän irti, se on “tavallaan” oma Elisa viihde, johon voi sitten tutuille antaa myös tunnukset.