Vastattu

Elisan laajakaistassa jotain hämminkiä Jyväskylän alueella?

  • 8 August 2023
  • 3 kommenttia
  • 130 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Tänään aamusta alkaen Elisan taloyhtiölaajakaista tökkinyt pahasti Jyväskylän Halssilassa. Aamu alkoi sillä, että kaapelimodeemi oli tippunut verkosta ja puolisen tuntia meni, että nousi takaisin. Buuttaaminen ei paljon auttanut. Sen jälkeen toimi päivän (onneksi, sain työni tehtyä), mutta nyt illasta taas noin tunnin verran pois pelistä. Nousi itsekseen verkkoon, kun antoi vaan olla. Mutta eihän tämä näin voi toimia?? 

 

Tuossa kadulla kilpaileva kuituyhtiö kaivaa kaapelia maahan, eli onko siellä “vahingossa” sohittu jotain 😅? Mutta toisaalta tekee taloyhtiön liittymän vaihdon helpoksi, jossei Elisa saa hommaa haltuun 😉

 

Elisan kaapeli-tv kyllä toimii, tosin yhdessä kanavanipussa oli pahaa häiriötä tässä viikko tai pari sitten…. korjaantui sitten itsekseen sekin. Mutta jotain hämärää täällä on.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi ThunderYokel 8 August 2023, 19:02

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Kannattaa jättää häiriöilmoitus asiakaspalvelun kautta ja laitetaan tarvittaessa asentaja kentälle tutkimaan.

Käyttäjätaso 1

Kannattaa jättää häiriöilmoitus asiakaspalvelun kautta ja laitetaan tarvittaessa asentaja kentälle tutkimaan.

Jep, hitusen yli 10min jonottelin vikailmoitusnumeroon tässä illalla, kun sitten huomasin, että modeemi nousi verkkoon, joten annoin olla. En tiedä, pystyykö ne siellä mitään tekemään, jos tilanne ei ole päällä...? Mutta juu, kun seuraavan kerran pätkäisee, niin soitan heti, kun nyt olen oman infrani perin juurin tutkinut vikojen varalta ja buuttaillut laitteita, eli sen vaiheen voi jatkossa skipata ja ottaa puhelua heti.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Hyvä juttu, että modeemi pääsi itsekseen takaisin nettiyhteyteen kiinni! Alkuviikon puolesta tiedossa ei ole ollut mitään laajempaa yleistä vikaa tuolla Jyväskylän suunnilla, joten jos sama toistuu uudelleen niin kannattaa ehdottomasti @ThunderYokel joko rimpauttaa häiriöilmoituksiin, tai varata täältä soittoaika aiheella Häiriöilmoitus (muut) 👍🏼

Osallistu keskusteluun