Vastattu

Kaapelinetti Tampereella?

  • 22 helmikuu 2021
  • 2 kommenttia
  • 95 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti

Yritin tänään tilata kaapelinettiä Tampereella sijaitsevaan asuntoon niin ainoa vaihtoehto verkkokaupassa oli mobiilinetti 100M? Voisiko johtua siitä että asunnossa on vielä viikon verran edellisen asukkaan liittymä? Ja jos johtuu niin miksei sitä voisi tilata etukäteen?

 

Mikä kummallisinta niin vannoisin että muutama viikko sitten kun katsoin vaihtoehdot lävitse niin silloin ensimmäisenä tarjottiin kaapelinettiä.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi jtb 24 helmikuu 2021, 12:52

Sain eilen jo kuntoon Elisa aspan kanssa, järjestelmästänne oli jostain syystä häipynyt tieto että ko osoitteessa on kaapeli. 

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Morjes @jtb ja tervetuloa OmaYhteisöön. 

Ei se edelliseen asukkaan mahdollinen liittymä pitäisi tilausta estää. Vaikea ihan sokkona lähteä sanomaan mistä moinen on johtunut mutta yksi juttu mikä tulee mieleen on se, että taloyhtiöllä on ollut meidän kanssa sopimus yhteyksien toimittamisesta taloon mutta ovat sitten päättäneet vaihtaa yhteyksien toimittajaa jolloin ei meiltä enää kiinteää yhteyttä saa. 

Mutta jos laitat tonne sun profiilin yksityisiin tietoihin sen sun kotiosoitteen niin voidaan tarkastaa miltä näyttää? 

Sain eilen jo kuntoon Elisa aspan kanssa, järjestelmästänne oli jostain syystä häipynyt tieto että ko osoitteessa on kaapeli. 

Osallistu keskusteluun