Skip to main content

Elisa on alihankkijoillaan rakennuttanut Tikkakoskelle valokuituverkkoa keväästä lähtien. 6.9. tiedustelin tilannetta ja asiakaspalvelusta kerrottiin iloisia uutisia - liittymä voidaan kytkeä samantien! (Tätä ennen oli kesän mittaan tehty kaivuutyöt, puhallettu kuidut ja hitsaaja käynyt talossa tekemässä tarvittavat liittämiset ja kuitumuuntimen asennukset).  Mutta ei se lähtenyt toimimaan. Asiakaspalveluun olen ollut kolmeen kertaan yhteydessä ja sieltä avuliaasti kyllä yritetään selvittää ja päädytty lopulta siihen että ovat asentajatasolle yhteydessä ja sieltä soitetaan minulle. No ei ole mitään kuulunut eikä kukaan soittanut.

Jos rakennustyö on vielä kesken niin se on ymmärrettävää (tietysti hämmentävää että myydään ja avataan liittymä jos homma kesken) mutta loppuasiakasta kovasti tyydyttäis jos joku kertoisi että kauanko menee; päivä, viikko vai kuukausi?

Kysymys: Onko jollakin vastaavia kokemuksia ja erityisesesti sattuuko tätä lukemaan joku joka täällä (Tikkakoski) on jo mahdollisesti saanut kuidun kuntoon? Tai on epätietoinen että missä mennään.

 

@sakarialanne Kun olet hoitanut muutenkin näitä kiinteän verkon tapauksia, niin varmaan tämäkin onnistuu sinulta?


@Urbanuz 

Rakentaminen on kyllä aika loppusuoralle edistynyt, mutta alueellasi tehdään vielä signaalitason mittauksia ja korjaustoimenpiteitä, jotta saadaan yhteydet pelaamaan kaikkiin kiinteistöihin saakka.  Joissain paikoissa vaimennukset eivät ole raja-arvojen mukaisella tasolla.

Eiköhän tuo lähiaikoina kunnossa ole ja saat sinäkin yhteytesi vihdoin käyttöön. Jos laajakaistan osalta sinulle syntyy jotain ylimääräistä veloitusta, hyvitämme sen sinulle kyllä.

Pahoittelut, että olet joutunut odottamaan ja kontaktointi suuntaasi on ollut puutteellista.

 


Osallistu keskusteluun