Vastattu

Kuituliittymän hinnasto

  • 15 July 2022
  • 4 kommenttia
  • 837 katselukerrat

Moi.

 

Onko mielestänne reilua ja tasavertaista, että maksoin kuituliittymästä reilu 2000€ reilu vuosi sitten, kun nyt saa saman paketin meidän alueelle teiltä alle 500€:lla. Tämä on varmasti ollut teilläkin tiedossa?

 

Onko näitä mahdollista kohtuullistaa?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi tontze 15 July 2022, 14:26

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Aikoinaan ostin ekan gsm puhelimeni joka maksoi 2800mk, ja seuraavalla viikolla myymälä myi sitä 1600mk hintaan, hatutti, mutta ei ne sitä jälkikäteen kohtuullistaneet :/

Kyse saattaa olla muuttuneesta kilpailutilanteesta tai tarjouskampanjasta.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +4

Tontzea mukaillen, hinnat nousee tai laskee, tyhjää on turha pyytää kun on jo vetelät housussa.

Vihjeenä muille, se ensimmäinen ennakkotilaajan tarjous jota rummutetaan ei ole aina se edullisin. Kaikki tietotekniikkaan liittyvä yleensä on hintojen alamäkeä, uutuudet on ne joista raha revitään. Vaikka sitten paikallisella kuidulla.

Ei ne mobiiliyhteydetkään ole kauhean tasapuolisia, täällä puhelimella DL/UL 10/2 Mbps hyvillä keleillä ja jossain kaupunkialueella liki satakertaiset.

Mutta SAMA HINTA.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Hei @Nikolaus185 ja tervetuloa OmaYhteisöön! Kurja tilanne kyllä! Voin sen kyllä todeta, että noita kampanjoita ei vuoden päähän osata ennustaa tilaushetkellä. Jos puhuttaisiin huomattavasti lyhyemmästä ajasta, niin siinä tapauksessa voitaisiin asia täältä selvittää, että onko kohtuullistamiselle mahdollisuus.

Itsellä puhutaan muutamasta kuukaudesta ja asennusmaksu on tippunut puolella. Asiakaspalvelunne käytännössä vittuili päin naamaa ja vertasi että jos ostat auton tänään, niin huomenna se voi maksaa eri hinnan.

 

Eikä siinä, mielellään sen 1000 euroa olisi avauksesta maksanut jos se olisi ollut sen arvoista mutta sillä sai tasan yhden päätelaitteen ja sen asennuksen tekniseen tilaan. Kaapelit ja muut olivat vedetty jo valmiiksi. Siihen päälle kalliis n. 30 euron nettiliittymä kuukaudessa. Siinä on katteet kohdillaan.
 

Erikoista ettei tämän puhelun jälkeen ole tullut NPS-kyselyä Elisalta. Yleensä niitä tulee aina kun edes kirjautuukin OmaElisaan mutta nyt vittuilun jälkeen ei tule NPS-kyselyä.