Vastattu

Laajakaistan päivittämisen jälkeen internetyhteys katosi

  • 11 August 2021
  • 5 kommenttia
  • 149 katselukerrat

Sain tänään puhelun kolmen aikaan, jossa minulle tarjottiin parin kuukauden ajan ilmaista 100MB nettiyhteyttä. Minulla oli valmiiksi ilmainen taloyhtiölaajakaista 10MB nopeudella. Puolisen tuntia puhelun jälkeen lähdin kotoa ja palattuani viisi tuntia myöhemmin minulla ei ollutkaan enää nettiyhteyttä. En ole koskenut kytkentöihin millään tavalla eikä puhelussa sanottukaan että mihinkään pitäisi koskea. OmaElisan mukaan tilaukseni on valmis. Tunnin ajan olen tässä odotellut, eikä mikään auta. Mitähän tässä pitäisi tehdä?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi MoiVaan 12 August 2021, 10:55

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Ja näköjään OmaElisassa tehtävän vikailmoituksen jättämiseen vaaditaan laajakaistamodeemin MAC-osoite. Vaan kun koneeni on suoraan kiinni seinässä ilman modeemia siis, niin sellaista on vaikea keksiä. Ensin koko nettiyhteyden siirtämisessä DNA:lta Elisalle kului 1,5 kuukautta ja nyt tämä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Kun tietokoneesi on kytketty suoraan Elisan yhteyteen, ilmoitat tietokoneesi verkkokortin MAC-osoitteen. Katso se sovittimen ominaisuuksista tai komentoriviltä ipconfig- tai ifconfig-komennoilla. MAC-osoitteesta käytetään myös nimityksiä physical address ja hardware address.

Kiitos paljon! Vaati vielä “ \all” -tekstin loppuun, mutta löysin MAC-osoitteen.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Tervetuloa OmaYhteisöön @MoiVaan 

Jos lisäilet vielä sun osoitteen ja asiakasnumeron tonne sun profiilin yksityisiin tietoihin niin me voidaan myös tätä kautta vilkaista, että mitähän kummaa siellä yhteydessä on tapahtunut kun ei nyt toimi. :) 

Enpä näköjään ehtinyt lisätä, kun asentaja ehti käydä jo ja netti toimii taas. En tiedä missä vika oli, mutta hyvä että nyt toimii taas!