Vastattu

Lasku ei näy OmaElisassa, haluaisin sen sinne, hoidatteko asian vai mihin yhteyttä ?

  • 20 September 2021
  • 6 kommenttia
  • 289 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +5

Moro. Jostain ihmeen syystä uusin tänään 20.9. saapunut lasku (eräpäivä 5.10.) ei näy lainkaan OmaElisan puolella, josta sen olen aina maksanut. Voisiko vian korjata pikapuoliin, meinaan jos nyt maksaisin poikkeuksellisesti pankin kautta niin pelko on että se ei kirjaudu mihinkään.

Toimintaohjeet kiitos, tai saa välittää eteenpäin. Kiva olis jos selviäisi tämän yhteisön kautta.

En tiedä koskeeko ongelma muitakin.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Suvi 21 September 2021, 13:26

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +5

Niin tossa siis laajakaistan ja sähköpostipalvelun maksut samassa laskussa.

Käyttäjätaso 7

jos nyt maksaisin poikkeuksellisesti pankin kautta niin pelko on että se ei kirjaudu mihinkään.

 

Ihan nyt vaan ot totean, että olen maksanut laskuni pankin kautta eräpäiväveloituksella (laskuautomaatilla, suoraveloituksena, e-laskuna) yli 20 vuotta, eikä ole kertaakaan käynyt niin että laskua ei olisi maksettu tai että se ei olisi vastaanottajalla rekisteröitynyt.

Toisekseen sinne eräpäivään on vielä kaksi viikkoa aikaa, joten kannattaako hermoilla? Todennäköisesti se lasku näkyy omaelisankin puolella huomenna.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +5

Ei tässä mitään hermoilla, siksi laitankin kun on hyvin vielä aikaa saada asia kuntoon. Ja sen saman 20 vuotta noi laskut on aina näkyneet OmaElisassa heti kun ilmoitus sähköpostilla on tullut. Sen pohjalta pidän jotain teknistä ongelmaa enemmän kuin todennäköisenä. Toki vilkaisen varmaankin huomenna sekä täällä että OmaElisassa asiaa (ja sähköpostissa jos vaikka sielläkin olis jotain).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

@Euroguy - Tuliko lasku näkyville OmaElisaan? Jos ei näy vieläkään niin tuosta kannattaa olla ihan meidän asiakaspalveluumme yhteydessä, jotta voidaan tutkia ja selvittää tilanne tarkemmin. Yhteystiedot eri kanaviimme löydät täältä

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +5

Asia kunnossa. Lasku näkyy OmaElisassa. Ilmeisesti vaan joku pieni häiriö/viive ollut kyseessä, Onhan näitä järjestelmäongelmia ollut pankeilla ajoittain, tiedä sitten olisko tuore Nordean ‘tuplalaskutus’ tapaus ollut tässä taustalla (maksaminen estetty tilapäisesti).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Laskut tulevat näkyviin OmaElisaan ensin, sen jälkeen lähtee ilmoitus laskusta ja pdf-lasku tulee vähän myöhemmin.

Lasku tulee useimmiten OmaElisaan päivä ennen laskun varsinaista päiväystä ja pdf-lasku tulee sinne näkyviin laskun varsinaisen päiväyksenä mukaisena päivänä.

Jos saat laskusta ilmoituksen, mutta OmaElisassa ei näy mitään, silloin kyseessä on vikatilanne ja siitä kannattaa ilmoitella meille :relaxed: