Miksi Kotikuitu laskutetaan kahteen kertaan?

  • 8 February 2023
  • 8 kommenttia
  • 337 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Kokeillaan vielä kerran, eli  mikä on tuo otsikon mukainen lisämaksu, joka peritään kaikilta, joilla on Käytössä tuo Elisan uusi lanseeraama tuote “Elisa Viihde Premium”.

Ennen esim taloyhtiössämme Elisa Viihde + 100Mt liittymä maksoi 19:90 taloyhtiön tekemällä sopparilla Elisan kanssa. Ja siis nyt kun on lanseerattu tuo uusi Elisa Viihde Premium ja sen mukana Elisan Netti kotiin paketti, josta peritään taloyhtiö kohtainen maksu 5 - 15€ per tilaaja. Ko hinta riippuu siintä miten nopean yhteyden on asukas valinnut siis 150 - 1000Mt on valinnat.

 

T.Eläkeukko Jätkäsaaresta.


8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Elisa Viihde Premiumin kk-maksu ilman laajakaistakustannuksia on 24,90 e/kk, tosin nyt mainostavat että sen saa 24 kk ilman lisämaksuja joten luulisin sen tarkoittavan sitä että Premiumin hinta on sen Viihde Classicin hinnan verran eli 19,90 euroa kuussa.

Käyttäjätaso 1

Just,

Mutta edelleen voisikos joku Elisan väestä kertoa “tyhmälle” miksi minulta peritään saunakahden kotikuitu maksu, kun kutenkaan talomme asukkailta joilla on samalainen liittymä.

Elisa viihde Premium ja 100Mt  netti heiltä ei peritä mitään Saunalahden kotikuitu maksua.

Itselläni on Elisa Viihde Premium ja 250Mt netti, josta maksan hieman enemmän, kuin asukkaat joilla on tuo perus 100Mt netti liittymä joka nykyään on lienee 150Mt ja tuosta 250Mt:sta maksan 5€ enemmän. Kellään joilta olen kysynyt asiasta ei laskussa peritä tuosta kotikuidusta maksua.

Ja olen maksanut  ko maksua ainakin  alkaen 2021…. , myös ko laskuja vanhempia en näe….

Oma maksu jolle kaipaan selitystä: 

SAUNALAHTI KOTIKUITU Veloitukset ajalta Kpl Kesto tai Gt Alv % EUR Kausimaksut Tuote kerryttää S-ryhmän Bonusta, bonuskertymän näet S-ryhmän tiliotteelta 01.02.2023 - 28.02.2023 24 0,00 Saunalahti Kotikuitu 250M (perusnopeus 10M) (Rionkatu 7 B 54...)(Määräaikaisuus päättyy: 17.12.2021) 01.02.2023 - 28.02.2023 24 15,00 Etu Elisa Viihde -palvelun kanssa 15e/kk 01.02.2023 - 28.02.2023 24 0,00 Alennukset Elisa Viihde alennus 24kk - 5e. Etu päättyy 04.02.2023. 01.02.2023 - 04.02.2023 24 -0,67 YHTEENSÄ 14,33

 

Käyttäjätaso 7

Ota yhteyttä:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/

Käyttäjätaso 1

Taloyhtiö kohtainen Elisa Viihde + 100M paketti on talossamme sovittuna hintana 24.90€. Miksi kuitenkin meitä laskutetaan, myös Saunalahti Kotikuitu maksulla 15€.

ELISA Saa vastata, kun teille ei muulla tavoin voi antaa palautetta/kysymyksiä ja laskutus ei tiedä. 

T. ELÄKELÄINEN. 





EDIT 10.2.2023 // siirretty täältä aiempaan keskusteluun samasta aiheesta -draakki

Käyttäjätaso 7

Taloyhtiö kohtainen Elisa Viihde + 100M paketti on talossamme sovittuna hintana 24.90€. Miksi kuitenkin meitä laskutetaan, myös Saunalahti Kotikuitu maksulla 15€.

ELISA Saa vastata, kun teille ei muulla tavoin voi antaa palautetta/kysymyksiä ja laskutus ei tiedä. 

T. ELÄKELÄINEN. 

 

Voihan palautetta/kysymyksiä

laittaa  hyvinkin:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/

Lähetä viesti Facebookissa

Lähetä viesti Twitterissä

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteyslomake/

asiakaspalvelu.liittymat@elisa.fi 

Omaelisassakin voi viestitellä:

Omaelisa/ Asiakaspalvelu/Viestit ja ilmoitukset/Asiakaspalvelun viestit





EDIT 10.2.2023 // siirretty täältä aiempaan keskusteluun samasta aiheesta -draakki

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Morjes @Pekka99, samasta aiheesta olikin jo pari eri keskustelua, niin siirsin tuon uudemman keskustelun kommentit tänne. 🙂 

Samaa aihetta oltiin puitu jonkin verran myös täällä: 

 

 

Jos sopimuksissa ja laskutuksessa on vielä epäselvää, niin Elisan asiakaspalveluun saa useampaa kautta yhteyttä missä Elisa Viihteen sopimus voidaan katsoa rauhassa läpi ja tarkistaa samalla laskutilanne. 

Veloituksettoman soittoajan asiakaspalveluun voi varata suoraan täältä aiheella Asiakaspalvelu (muut), asiakaspalvelun aukioloaikoina arkisin 8-18 välillä lomake antaa tyypillisesti varata soittoajan samalle päivälle (soitto tulee n. parin tunnin sisällä soittoajan varaamisesta), ja asiakaspalvelun aukioloajan ulkopuolella soittoajan voi varata sitten tarkemmalla varausajalla. 

OmaElisasta löytyy Asiakaspalvelu -välilehti missä palvelee sekä asiakaspalveluchat että viestiarkisto, missä jälkimmäisessä voi laittaa sähköpostinomaisesti viestiä asiakaspalveluun. Viesteihin vastataan tyypillisesti viimeistään 48 tunnin sisällä, yleensä lähes aina tätä nopeamminkin, ja useimmiten viestien pohjalta pyritään ensisijaisesti soittamaan. 

Myös someasiakaspalvelu päivystelee sekä Facebookissa että Twitterissä vuoden jokaisena päivänä. 👍🏼 

Käyttäjätaso 1

Just,

Asiakaspalveluun ei voi laittaa suoraa kysymyksiä kirjallisena puhelinaika on tyhmä ja Chat ei ymmärrä mitään mitä sille puhuu.

Ongelmana on se että olen alun perin tilannut Elisa Viihde + 100M netin ja nyt kuitenkin joudun myös maksamaan 15€ Saunalahden Kotikuitu maksua, joka maksu on jossain vaiheessa vain lisätty tuohon alun perin tilattuun Elisa Viihde pakettiin. Se on varmaan tuo Premium joka toi tuon Saunalahden kuitumaksun asiakkaiden iloksi.

Harmi etten näe esim vuoden 2020 tai vanhempia laskujani jossa ko kuitumaksua ei ole peritty.

  1. Eläkeukko
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Ihan sama asiakaspalvelu siellä chatin puolella auttelee, kuin mitä puhelimessa ja sähköpostitsekin. 🙂 Kirjallisen viestin pääset @Pekka99 laittamaan OmaElisassa seuraavasta polusta: 

 

Asiakaspalvelu > Viestit ja ilmoitukset otsikon alta valitse Asiakaspalvelun viestit > UUSI VIESTI

 

Tuo on hyvä siitä, että OmaElisassa olet jo valmiiksi vahvasti tunnistautunut, niin jos asiasi hoidetaan joko niin ettei sinua saada tavoitettua puhelimitse, tai soittoaikojen ulkopuolella kirjallisesti, niin voimme heti jo kättelyssä keskustella sopimuksista ja laskutuksesta vapaammin. 👍🏼 

Voit vaihtoehtoisesti täyttää täältä löytyvän yhteydenottolomakkeen ja lähettää sen kautta sähköpostin asiakaspalveluun, mutta viestiin tulisi silloin liittää tarvittavat tunnistetiedot jotta asia voidaan käsitellä jouhevasti. Hoidamme useimmat sähköpostit soittamalla, mutta jos emme asian tiimoilta saa tavoitettua puhelimen kautta, vastailemme silloin sähköisesti. ✉ 

Osallistu keskusteluun